Cistusroos thee met een bloem
  • Cistusroos thee met een bloem
  • Cistusroos thee

Cistusroos thee 500g

€ 12,99
Incl. BTW

Cistus thee is al eeuwen bekend, maar pas de laatste tijd is haar populariteit gestegen. Met name omdat de Cistus Incanus plant de meeste polyfenolen van alle plant soorten in Europa bevat. Polyfenolen staan bekend om hun heilzame werking als een antioxidant. 

Aantal

  • Alleen de beste producten Alleen de beste producten
  • Altijd gratis verzending Altijd gratis verzending
  • 15 dagen om goederen te retourneren 15 dagen om goederen te retourneren

Beschrijving

Cistus incanus is een voedingssupplement.
Cistus incanus is een plant uit de zonneroosjes familie die het meest voorkomen in het oosten van het Middellandse Zeegebied. Deze plant heeft delicate bloemen met een aangename harsachtige geur en kan een hoogte van 1 meter bereiken.
Cistus thee is al eeuwen bekend, maar pas de laatste tijd is haar populariteit gestegen. Met name omdat de Cistus Incanus plant de meeste polyfenolen van alle plant soorten in Europa bevat. Polyfenolen staan bekend om hun heilzame werking als een antioxidant.

Toepassing

Aanbevolen: 5 g (1 volle theelepel) eenmaal per dag consumeren. 1 volle theelepel cistusroos en overgieten met kokend water (100C) en 8-10 minuten laten trekken
Niet meer dan de aanbevolen porties dagelijks gebruiken. Het product kan niet gebruikt worden door mensen die allergisch zijn voor een van de ingrediënten. Bewaren buiten het bereik van kleine kinderen op een droge plaats bij kamertemperatuur in verzegelde containers.
Let op! Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde voeding. Vergeet niet dat alleen een gezonde levensstijl en evenwichtige voeding zorgen voor een correcte werking van het lichaam en fit te blijven.

Ingrediënten

100% cistusroos (Cistus Incanus)

3 stuks

Belangrijke informatie

Waarschuwing
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.
Type
Kruidenthee
Toepassing
Metabolisme
Ingrediënten
cistusroos (Cistus Incanus)

Verzendkosten:

Bij IetsGezond.nl betaal je geen verzendkosten. Alle producten worden gratis verzonden.

Voorwaarden voor verzending:

De producten van IetsGezond.nl kunnen alleen in Nederland geleverd worden. De pakketten worden doorgaans via DHL verstuurd. Kleinere pakketten verstuurt IetsGezond.nl via PostNL. De levertijd bedraagt doorgaans 1-2 werkdagen. Soms duurt het iets langer, als bestellingen bijvoorbeeld pas in de avond gedaan worden.
Let op: Op zondag en maandag worden geen pakketten geleverd. Bestel je op vrijdagmiddag, zaterdag of zondag, dan bezorgt de koerier het pakket pas op dinsdag.

Het is ons opgevallen dat DHL het af en toe erg druk heeft. Hierdoor komen onze pakketjes soms wat later aan. 
Onze excuses voor het ongemak.

Retourneren:

De producten van IetsGezond.nl kunnen binnen 15 dagen na aankoop geretourneerd worden. De voorwaarde is wel, dat de producten ongebruikt en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Wil jij één product of meerdere producten retourneren? Log dan in op jouw account op IetsGezond.nl of neem contact met ons op via ks@ietsgezond.nl.

Betaling:

Onze betalingen lopen veilig en snel via Mollie BV. Door onze samenwerking met Mollie BV is jouw betaling 100% veilig. Je kunt bij Ietsgezond.nl betalen via iDEAL, PayPal en een overboeking.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in