Liefdadigheid

We geven 3% van alle bestellingen die geplaats zijn op onze website naar een gekozen goede doel.

We vinden het belangrijk dat mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken deze ondersteuning ook krijgen. Zoals voor elke bedrijf is ook voor ons winst belangrijk. Zonder winst kunnen we niet meer goede servies aan onze klanten bieden. Ondanks dit mogen we niet vergeten dat er veel mensen zijn die niet genoeg geld hebben voor wat ze nodig hebben. Bovendien doneren we liever aan het goede doel dan dat we betalen aan bijvoorbeeld een marketingbedrijf. Daarom gaat ietsGezond vanaf november 2020 maandelijks een ander goed doel ondersteunen.

Wil je een goed doel kiezen? Het kan. Lees meer informatie hier.

Januari 2020 - gekozen door Martin

3% van alle directe transacties gaat naar Stichting Oasebos

'We weten allemaal dat oerwouden in de wereld sterk bedreigd worden. Stichting Oasebos stelt zich ten doel om oerwoudgebieden (regenwoud) duurzaam te beschermen. In samenwerking met de overheid van met name Costa Rica alsmede lokale organisaties worden zoveel mogelijk aaneengeschakelde oerwoudgebieden opgekocht. Doelstelling is van thans ca 200 hectaren te komen naar minimaal 2000 hectaren in 2025. Ik heb gekozen voor stichting Oasebos omdat zij doelmatig tewerk gaan en ook omdat nagenoeg alle producten van Iets Gezond nauw verwant zijn met de natuur.

Groetjes Martin'

Hoe werkt het?

Na een maand kijken we hoeveel omzet we hebben in de maand. We kijken alleen naar de omzet van onze webwinkel zelf, dus bv. bestellingen die gedaan zijn via andere websites zoals bol.com tellen niet in de omzet (dit is omdat we commisie betalen aan het desbetreffende bedrijf en we niet genoeg verdienen op die transacties om nog te kunnen bijdragen aan het goede doel). Van onze maandomzet rekenen we 3%  dat doneren we aan het goede doel van de desbetreffende maand.

Kortom - bestel je lekkere producten op ietsGezond.nl?
3% van het totaal bedrag van je bestelling gaat naar het goede doel van de huidige maand!

De Goede doelen kalender

Hieronder zie je een overzicht van de gekozen goede doelen.

MaandGoed doelGekozen door
Januari 2021 Oasebos Martin
Februari 2021 Stichting Isis Wil Leven Chantal
Maart 2021 nog niet gekozen -
April 2021 nog niet gekozen -
Mei 2021 nog niet gekozen -

Wil je een goed doel kiezen?

Onze vaste klanten mogen een goed doel kiezen. Elke klant met minstens 3 bestellingen bij ietsGezond.nl mag contact met ons opnemen. En aangeven welk goede doel wij moeten gaan ondersteunen. Je kan een e-mail met je keuze sturen naar ks@ietsgezond.nl met een paar zinnen met de reden van je keuze.

Ook klanten die minder dan 3 bestellingen hebben gedaan mogen ons een tip geven welk goede doel goed is om te ondersteunen. Voor keuzes van klanten die minder bestellingen hebben gedaan zullen wij een poll houden op onze social media kanalen. Dus houd ze in de gaten ! 

Wat doen we met de gekozen goede doelen?

Eerst nemen we contact op met het goede doel. We leggen aan hen uit hoe wij ze willen ondersteunen en vragen ze of het mogelijk is om ze te noemen op onze webwinkel met uitleg aan onze klanten. Als ze akkoord zijn dan plannen we dit goede doel in onze 'Goede doelen kalender'.

Wie hebben we al ondersteunt:

Hieronder is een overzicht te zien met de goede doelen die we al hebben ondersteunt en met welk bedrag. We zijn nog een kleine webwinkel en dat betekend ook dat de bedragen niet heel hoog zijn. Maar gelukkig helpt elk klein beetje. Wil je een afschrift van een donatie inzien? Dat mag - schrijf dan naar ks@ietsgezond.nl vervolgens zullen wij een afschrift van onze donatie versturen.

100 ,-
December 2020 - Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)
100 ,-
November 2020 - Jeugdfonds Sport & Cultuur