Groene klei

Groene klei 150g

De Franse groene klei Montmorilloniet is een uitzonderlijk zuivere klei soort. Het heeft een hoge concentratie aan silicium, zink, ijzerionen en het aluminiumoxide om de groei van bacteriën onderdrukken.

€ 5,29
Incl. BTW
 Op voorraad
  • Zorgvuldig verpakt en snel verzonden Zorgvuldig verpakt en snel verzonden
  • Gratis bezorgd vanaf € 34 Gratis bezorgd vanaf € 34
  • 15 dagen bedenktijd 15 dagen bedenktijd

Beschrijving

Klei (leem) is een soort aarde die ontstaat door verwering van gesteente dat van nature rijk is aan minerale zouten. Klei wordt gebruikt vanwege zijn vele weldadige eigenschappen. Al heel lang waren veel beschavingen (zoals de Egyptische, de Griekse, de Indische en de Chinese) zich al bewust van de beschermende en verzorgende eigenschappen van klei.

De Franse groene klei Montmorilloniet is een uitzonderlijk zuivere klei soort. Het heeft een hoge concentratie aan silicium, zink, ijzerionen en het aluminiumoxide om de groei van bacteriën onderdrukken. Het meest wordt het gebruikt in cosmetische industrie in verzorging van vette huid en bij behandeling van acne.

Groene klei heeft een karakteristieke kleur, wat te wijten is aan de aanwezigheid van tweewaardige ijzerionen. Klei is 100% natuurlijk product, in de zon gedroogd en bevat geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Toepassing

Het gebruik van groene klei in cosmetica:
Een masker voor de droge, vermoeide of slappe huid
2 eetlepels van klei mengen met ongeveer 1,5 eetlepel van de olie naar de eigen keuze en direct op de huid aanbrengen; bevochtig het masker van tijd tot tijd. Na ongeveer 20 minuten, wassen met warm water.
Masker voor de vette en acne gevoelig huid
2 eetlepels van klei mengen met ongeveer 1,5 eetlepel koud, gekookt water, mengen en direct op de huid aanbrengen, bevochtigen van tijd tot tijd. Na ongeveer 20 minuten, wassen met warm water.

Belangrijk: Liever geen metalen kommen of staafjes gebruiken om te klei met andere producten te mengen, om verlies van waardevolle eigenschappen van de klei te voorkomen.

ViVio
107.loc.943
Belangrijke informatie
Type
Overige cosmetica
Toepassing
Huidverzorging

Verzendkosten:

Bij ietsGezond.nl betaal je geen verzendkosten vanaf €34. Heb je een bestelling onder de €34,- dan betaal je €6,50 verzendkosten.

Voorwaarden voor verzending:

De producten van ietsGezond.nl kunnen gratis alleen in Nederland geleverd worden. Kleinere pakketten versturen we via PostNL. De levertijd bedraagt doorgaans 1-3 werkdagen. Soms duurt het iets langer, als bestellingen bijvoorbeeld pas in de avond gedaan worden.
Let op: Op zondag en maandag worden geen pakketten geleverd. Bestel je op vrijdagmiddag, zaterdag of zondag, dan bezorgt de koerier het pakket pas op dinsdag.

Bestellingen naar België:

Nu kan je ook vanuit België bestellen. Helaas moeten we de standaard verzendkosten verhogen - je betaal €10,35 voor bestellingen tot €34 en boven dit bestelling bedrag  €3,99 verzending kosten.

Retourneren:

De producten van ietsGezond.nl kunnen binnen 15 dagen na aankoop geretourneerd worden. De voorwaarde is wel, dat de producten ongebruikt en in de originele verpakking worden teruggestuurd. De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzending. Wil jij één product of meerdere producten retourneren? Log dan in op jouw account op ietsGezond.nl of neem contact met ons op via ks@ietsgezond.nl.

Betaling:

Onze betalingen lopen veilig en snel via Mollie BV. Door onze samenwerking met Mollie BV is jouw betaling 100% veilig. Je kunt bij Ietsgezond.nl betalen via iDEAL, PayPal en een overboeking.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Anderen bekeken ook