Magnesiumchloride vlokken 500g

Magnesiumchloride vlokken

Het magnesiumchloride is een magnesiumzout, dat tijdens het baden of massage wordt gebruikt en bevordert allerlei processen in het lichaam.

€ 3,99
Incl. BTW
  • 500g
  • 1kg
 Op voorraad
  • Zorgvuldig verpakt en snel verzonden Zorgvuldig verpakt en snel verzonden
  • Gratis bezorgd vanaf € 34 Gratis bezorgd vanaf € 34
  • 15 dagen bedenktijd 15 dagen bedenktijd

Beschrijving

Magnesiumchloride hexahydraat MgCl2x 6H20 in vlokken vorm. Het is één van de gemakkelijkst assimileerbare vorm van magnesium. Zowel magnesium en chloor zijn de primaire macronutriënten. Magnesium bevordert allerlei processen in je lichaam en wordt beschouwd als één van de meest waardevolle bioelements. Als je een langdurig tekort hebt aan magnesium kunnen zowel lichamelijke als psychische klachten ontstaan.
Het magnesiumchloride is een magnesiumzout, dat als preparaat tijdens het baden of massage te gebruiken is. Het is zeer goed geabsorbeerd door het lichaam.

Toepassing

Behandeling van de huid: het bad met water vullen, voeg 1-2 glazen magnesiumchloride en geniet van het bad, voor ongeveer een half uur. Let op – tijdens het badderen geen zeep en andere badcosmetica gebruiken. Als uw huid erg gevoelig is, kan in het begin een licht gevoel van warmte ontstaan, branderig of stekend gevoel, maar dat gevoel gaat na een zeer korte tijd verdwijnen.
Voeten relaxatie : Los een glas magnesiumchloride in 3-4 liter warm water op. Voeten in laten weken voor 20-30 minuten en vervolgens spoelen met schoon water.

Ingrediënten

Magnesiumchloride hexahydraat 100 - de zuiverheidsgraad min. 99%

ViVio
50.loc.102
5902115106576
Belangrijke informatie
Ingrediënten
Magnesiumchloride hexahydraat 100 - de zuiverheidsgraad min. 99%
Type
Overige cosmetica
Toepassing
Baden
Suppletie
Magnesium

Verzendkosten:

Bij ietsGezond.nl betaal je geen verzendkosten [DHL] vanaf €34. Heb je een bestelling onder de €34,- dan betaal je €5,75 verzendkosten [DHL].

Voorwaarden voor verzending:

De producten van ietsGezond.nl kunnen gratis alleen in Nederland geleverd worden. Kleinere pakketten versturen we via PostNL. De levertijd bedraagt doorgaans 1-3 werkdagen. Soms duurt het iets langer, als bestellingen bijvoorbeeld pas in de avond gedaan worden.
Let op: Op zondag en maandag worden geen pakketten geleverd. Bestel je op vrijdagmiddag, zaterdag of zondag, dan bezorgt de koerier het pakket pas op dinsdag.

Het is ons opgevallen dat DHL het af en toe erg druk heeft. Hierdoor komen onze pakketjes soms wat later aan. 
Onze excuses voor het ongemak.

Bestellingen naar België:

Nu kan je ook vanuit België bestellen. Helaas moeten we de standaard verzendkosten [DPD] verhogen met €6 - je betaal €11,75 voor bestellingen tot €34 en boven dit bestelling bedrag  €6 verzending kosten.

Retourneren:

De producten van ietsGezond.nl kunnen binnen 15 dagen na aankoop geretourneerd worden. De voorwaarde is wel, dat de producten ongebruikt en in de originele verpakking worden teruggestuurd. De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzending. Wil jij één product of meerdere producten retourneren? Log dan in op jouw account op ietsGezond.nl of neem contact met ons op via ks@ietsgezond.nl.

Betaling:

Onze betalingen lopen veilig en snel via Mollie BV. Door onze samenwerking met Mollie BV is jouw betaling 100% veilig. Je kunt bij Ietsgezond.nl betalen via iDEAL, PayPal en een overboeking.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in