Bosaardbeien gedroogd
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bosaardbeien gedroogd

Ga lekker genieten van deze heerlijke gedroogde bosaardbeien. Daarnaast zijn de gedroogde bosaardbeien goed voor de gezondheid. Denk hierbij aan het reinigen van het bloed en het reguleren van metabolisme.

€ 7,69 (incl. btw) € 7,06 (excl. BTW)
Incl. BTW
check Op voorraad

Omschrijving

Waarom gedroogde bosaardbeien?

- Natuurlijk product,

- Geen conserveermiddelen,

- Zwavelvrij.

De wilde bosaardbeien zijn erg voedzaam en vitamine-makend. Daarnaast hebben de gedroogde bosaardbeien ook ontgiftende eigenschappen. Denk hierbij aan het reinigen van het bloed en het reguleren van metabolisme. Ook bevatten de wilde bosaardbeien grote hoeveelheden suikerverbindingen, carotenoïden, organische zuren, waaronder salicylzuur en ascorbinezuur, dat wil zeggen vitamine C, evenals anthocyanen (bijv. Fragarin) en veel minerale zouten. Als laatste zijn de wilde bosaardbeien een maatregel voor hypertensie, atherosclerose en metabole stoornissen.

De wilde bosaardbeien worden aanbevolen in geval van chronische buikkoliek, om het slijm te verdunnen in een droge, aanhoudende hoest. Daarnaast worden de wilde bosaardbeien aanbevolen bij behandelingen die de stofwisseling verbeteren, bij aandoeningen van de bloedsomloop, nier- en blaasstenen, bij jicht. De aardbeiensap wordt gebruikt voor degeneratieve aandoeningen van de wervelkolom en gewrichten, ontsteking van het maagdarmkanaal en ontsteking van de mond en keel. De wilde bosaardbeien lossen tandsteen op en versterken tanden in het tandvlees. De gedroogde bosaardbeien kunnen enkele van de bovenbenoemde voordelen bezitten.

Bereidingswijze

De gedroogde bosaardbeien moeten samen worden gevoegd met heet water en voor ongeveer 10 minuten worden afgedekt. Ga daarna lekker genieten van jouw gezonde thee!

Ondanks alle inspanningen kan de werkelijke uiterlijk van de producten verschillen met de productfoto.

Belangrijke informatie

A1.IV.18
5 stuks
5907707013300
Belangrijke informatie
Ingrediënten
gedroogde wilde aardbei
Type
Gedroogde vruchten
Toepassing
Koken
Land van herkomst
Polen

Verzending

Voor 15.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

Uit Nederland:
Als je bestelt voor €34,- of meer dan is de verzending gratis. Voor bestellingen onder de €34,- betaal je €5,99 verzendkosten.

Uit België:
Als je bestelt voor €56,- of meer dan is de verzending gratis. Voor bestellingen tussen de €34,- en €56,- betaal je €3,99 verzendkosten. Onder de €34,- betaal je €9,98 verzendkosten.

>meer informatie over verzending<