Groene thee set

Groene thee set 6 x 5 x 2g met grapefruit, citroen, vijgcactus, gember, cranberry en puur

Set van groene thee: met grapefruit, citroen, vijgcactus, gember, cranberry en puur

€ 3,99
Incl. BTW
 Op voorraad
  • Zorgvuldig verpakt en snel verzonden Zorgvuldig verpakt en snel verzonden
  • Gratis bezorgd vanaf € 34 Gratis bezorgd vanaf € 34
  • 15 dagen bedenktijd 15 dagen bedenktijd

Groene thee in verschillende smaken:

Grapefruit
Citroen
Vijgcactus
Gember
Cranberry
Normale groene thee

Groene thee wordt gemaakt van de bladeren van de Camellia Sinesis plant en is de minst bewerkte thee die er is. Van deze plant worden heel veel soorten thee gemaakt, behalve kruidenthee. Groene thee kunt u helpen bij het afvallen, detoxen en helpt bijvoorbeeld wonden te helen. Ook zitten er veel antioxidanten in, verminderd het de huidproblemen en als u het genoeg drinkt is het cholesterolverlagend.

Voorbereiding:

Neem één theezakje per kopje. Giet het recent gekookte water over het zakje heen. Laat het ongeveer 2 tot 4 minuten staan en klaar is uw kopje thee!

Ingrediënten

6 sorten van groene thee per 5 zakjes

Malwa
144.loc.87
Belangrijke informatie
Type
Groene thee
Toepassing
Metabolisme

Verzendkosten:

Bij ietsGezond.nl betaal je geen verzendkosten vanaf €34. Heb je een bestelling onder de €34,- dan betaal je €6,50 verzendkosten.

Voorwaarden voor verzending:

De producten van ietsGezond.nl kunnen gratis alleen in Nederland geleverd worden. Kleinere pakketten versturen we via PostNL. De levertijd bedraagt doorgaans 1-3 werkdagen. Soms duurt het iets langer, als bestellingen bijvoorbeeld pas in de avond gedaan worden.
Let op: Op zondag en maandag worden geen pakketten geleverd. Bestel je op vrijdagmiddag, zaterdag of zondag, dan bezorgt de koerier het pakket pas op dinsdag.

Bestellingen naar België:

Nu kan je ook vanuit België bestellen. Helaas moeten we de standaard verzendkosten verhogen - je betaal €10,35 voor bestellingen tot €34 en boven dit bestelling bedrag  €3,99 verzending kosten.

Retourneren:

De producten van ietsGezond.nl kunnen binnen 15 dagen na aankoop geretourneerd worden. De voorwaarde is wel, dat de producten ongebruikt en in de originele verpakking worden teruggestuurd. De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzending. Wil jij één product of meerdere producten retourneren? Log dan in op jouw account op ietsGezond.nl of neem contact met ons op via ks@ietsgezond.nl.

Betaling:

Onze betalingen lopen veilig en snel via Mollie BV. Door onze samenwerking met Mollie BV is jouw betaling 100% veilig. Je kunt bij Ietsgezond.nl betalen via iDEAL, PayPal en een overboeking.