Natriumwaterstofcarbonaat

Natriumwaterstofcarbonaat (natriumbicarbonaat) 1kg

Natriumwaterstofcarbonaat wordt gebruikt in medicijnen o.a voor maagzuur en werkt ook als een natuurlijke peeling voor het lichaam.

€ 4,59
Incl. BTW
 Op voorraad
  • Zorgvuldig verpakt en snel verzonden Zorgvuldig verpakt en snel verzonden
  • Gratis bezorgd vanaf € 34 Gratis bezorgd vanaf € 34
  • 15 dagen bedenktijd 15 dagen bedenktijd

Beschrijving

Natriumwaterstofcarbonaat of dubbelkoolzure soda wordt gebruikt als hulpstof in medicijnen. Bij kamertemperatuur is het een wit kristallijnen stof die kan helpen om het vervelende gevoel van maagzuur te overwinnen. Bovendien kan het succesvol worden gebruikt als een natuurlijke peeling voor het lichaam.

Toepassing

  • wordt gebruikt in bakpoeder
  • werkt de verzuring van ons lichaam tegen
  • wordt gebruikt in maagtabletten tegen de zuurbranden
  • als water verzachter
  • absorbeert vocht
  • voor de productie van bruistabletten
  • voor het schoonmaken van sieraden

Ingrediënten

100% NaHCO 3

ViVio
104IG.loc.103
Belangrijke informatie
Ingrediënten
NaHCO 3
Type
Overige cosmetica
Toepassing
Baden
Waarschuwing
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Verzendkosten:

Bij ietsGezond.nl betaal je geen verzendkosten vanaf €34. Heb je een bestelling onder de €34,- dan betaal je €6,50 verzendkosten.

Voorwaarden voor verzending:

De producten van ietsGezond.nl kunnen gratis alleen in Nederland geleverd worden. Kleinere pakketten versturen we via PostNL. De levertijd bedraagt doorgaans 1-3 werkdagen. Soms duurt het iets langer, als bestellingen bijvoorbeeld pas in de avond gedaan worden.
Let op: Op zondag en maandag worden geen pakketten geleverd. Bestel je op vrijdagmiddag, zaterdag of zondag, dan bezorgt de koerier het pakket pas op dinsdag.

Bestellingen naar België:

Nu kan je ook vanuit België bestellen. Helaas moeten we de standaard verzendkosten verhogen - je betaal €10,35 voor bestellingen tot €34 en boven dit bestelling bedrag  €3,99 verzending kosten.

Retourneren:

De producten van ietsGezond.nl kunnen binnen 15 dagen na aankoop geretourneerd worden. De voorwaarde is wel, dat de producten ongebruikt en in de originele verpakking worden teruggestuurd. De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzending. Wil jij één product of meerdere producten retourneren? Log dan in op jouw account op ietsGezond.nl of neem contact met ons op via ks@ietsgezond.nl.

Betaling:

Onze betalingen lopen veilig en snel via Mollie BV. Door onze samenwerking met Mollie BV is jouw betaling 100% veilig. Je kunt bij Ietsgezond.nl betalen via iDEAL, PayPal en een overboeking.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in