Agar-agar 2

Agar - agar 20g

Agar-Agar wordt gemaakt van rode algen, gewonnen voor de kust van Japan. In de keuken wordt het product in poeder vorm als bindmiddel gebruikt. 

Bekijk onze video op Youtube

€ 1,99
Incl. BTW
 Op voorraad
  • Zorgvuldig verpakt en snel verzonden Zorgvuldig verpakt en snel verzonden
  • Gratis bezorgd vanaf € 34 Gratis bezorgd vanaf € 34
  • 15 dagen bedenktijd 15 dagen bedenktijd

Beschrijving

Agar-Agar wordt gemaakt van rode algen, gewonnen voor de kust van Japan. In de keuken wordt het product in poeder vorm als bindmiddel gebruikt. Het is een vegetarische vervanger van de traditionele gelatine dat wordt gewonnen uit dierlijk slachtafval. Opgelost in heet water en daarna afgekoeld is agar-agar te gebruiken als gelatine. In feite is agar-agar geen nieuw product op de markt, maar tot nu toe vrij onbekend op het Europese continent. Ter vergelijking - in Japan is agar-agar bekend en gebruikt sinds de 17e eeuw. Tegenwoordig hoort agar-agar bij gezond voedsel en is hard in opmars als gezonde vervanger van de kunstmatig verwerkte en ongezonde producten.

Toepassing - onze video op Youtube

Ongeveer 2g (1 lepel) agar-agar per 250ml water. Agar-agar heeft een neutrale smaak en is daardoor zeer breed toepasbaar, zoals in pudding, taarten, soepen, sauzen, ijs, jams, enzovoorts. Agar-agar wordt opgelost bij een van temp. 95°C (kook het goed om dit goed op te lossen), stolt al bij 32-35 ° C. Dus je hoeft het gerecht niet in de koelkast zetten.
Het beste is om agar in een glaasje water op te lossen en tijdens de bereiding proces toe te voegen bij het kokende gerecht.

Ingrediënten

100% agar van roodalgen

ViVio
51IG.loc.13b
Belangrijke informatie
Ingrediënten
agar van roodalgen
Type
Overige eetbare
Toepassing
Koken
Waarschuwing
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Verzendkosten:

Bij ietsGezond.nl betaal je geen verzendkosten vanaf €34. Heb je een bestelling onder de €34,- dan betaal je €6,50 verzendkosten.

Voorwaarden voor verzending:

De producten van ietsGezond.nl kunnen gratis alleen in Nederland geleverd worden. Kleinere pakketten versturen we via PostNL. De levertijd bedraagt doorgaans 1-3 werkdagen. Soms duurt het iets langer, als bestellingen bijvoorbeeld pas in de avond gedaan worden.
Let op: Op zondag en maandag worden geen pakketten geleverd. Bestel je op vrijdagmiddag, zaterdag of zondag, dan bezorgt de koerier het pakket pas op dinsdag.

Bestellingen naar België:

Nu kan je ook vanuit België bestellen. Helaas moeten we de standaard verzendkosten verhogen - je betaal €10,35 voor bestellingen tot €34 en boven dit bestelling bedrag  €3,99 verzending kosten.

Retourneren:

De producten van ietsGezond.nl kunnen binnen 15 dagen na aankoop geretourneerd worden. De voorwaarde is wel, dat de producten ongebruikt en in de originele verpakking worden teruggestuurd. De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzending. Wil jij één product of meerdere producten retourneren? Log dan in op jouw account op ietsGezond.nl of neem contact met ons op via ks@ietsgezond.nl.

Betaling:

Onze betalingen lopen veilig en snel via Mollie BV. Door onze samenwerking met Mollie BV is jouw betaling 100% veilig. Je kunt bij Ietsgezond.nl betalen via iDEAL, PayPal en een overboeking.