Agar-agar 2
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Agar - agar 100g

Agar-Agar wordt gemaakt van rode algen, gewonnen voor de kust van Japan, in poeder vorm als bindmiddel/gelatine te gebruiken met nutrale smaak.

Bekijk onze video op Youtube

€ 4,99 (incl. btw) € 4,58 (excl. BTW)
Incl. BTW
check Op voorraad

Omschrijving

Beschrijving

Agar-Agar wordt gemaakt van rode algen, gewonnen voor de kust van Japan. In de keuken wordt het product in poeder vorm als bindmiddel gebruikt. Het is een vegetarische vervanger van de traditionele gelatine dat wordt gewonnen uit dierlijk slachtafval. Opgelost in heet water en daarna afgekoeld is agar-agar te gebruiken als gelatine. In feite is agar-agar geen nieuw product op de markt, maar tot nu toe vrij onbekend op het Europese continent. Ter vergelijking - in Japan is agar-agar bekend en gebruikt sinds de 17e eeuw. Tegenwoordig hoort agar-agar bij gezond voedsel en is hard in opmars als gezonde vervanger van de kunstmatig verwerkte en ongezonde producten.

Toepassing - onze video op Youtube

Ongeveer 2g (1 lepel) agar-agar per 250ml water. Agar-agar heeft een neutrale smaak en is daardoor zeer breed toepasbaar, zoals in pudding, taarten, soepen, sauzen, ijs, jams, enzovoorts. Agar-agar wordt opgelost bij een van temp. 95°C (kook het goed om dit goed op te lossen), stolt al bij 32-35 ° C. Dus je hoeft het gerecht niet in de koelkast zetten.
Het beste is om agar in een glaasje water op te lossen en tijdens de bereiding proces toe te voegen bij het kokende gerecht.

Ingrediënten

100% agar van roodalgen

Belangrijke informatie

D3.III.01.8L
102 g
5902115102851
Belangrijke informatie
Ingrediënten
agar van roodalgen
Type
Overige eetbare
Toepassing
Koken
Waarschuwing
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.
Land van herkomst
Spanje

Verzending

Voor 15.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

Uit Nederland:
Als je bestelt voor €34,- of meer dan is de verzending gratis. Voor bestellingen onder de €34,- betaal je €5,99 verzendkosten.

Uit België:
Als je bestelt voor €56,- of meer dan is de verzending gratis. Voor bestellingen tussen de €34,- en €56,- betaal je €3,99 verzendkosten. Onder de €34,- betaal je €9,98 verzendkosten.

>meer informatie over verzending<