Baikal Glidkruid wortel

Baikal Glidkruid wortel

Glidkruid is van oudsher bekend als geneeskruid. Het is een anti-allergeen, ontstekingsremmend en heeft antibacteriële eigenschappen.

€ 5,99
Incl. BTW
  • 200g
 Op voorraad
  • Zorgvuldig verpakt en snel verzonden Zorgvuldig verpakt en snel verzonden
  • Gratis bezorgd vanaf € 34 Gratis bezorgd vanaf € 34
  • 15 dagen bedenktijd 15 dagen bedenktijd

Beschrijving Baikal Glidkruid wortel

Glidkruid is van oudsher bekend als geneeskruid. Het is een anti-allergeen, ontstekingsremmend en heeft antibacteriële eigenschappen.

Glidkruid is van oudsher bekend als geneeskruid. Ook in de Chinese geneeskunde behoort Glidkruid tot de 50 meest gebruikte geneesplanten. Het is een anti allergeen, werkt ontstekingsremmend en heeft antibacteriële eigenschappen. Het geneeskrachtige werking van het glidkruid is zeer breed en wordt o.a. ingezet voor:
- hart en vaatziekten
- aderverkalking en hoge bloeddruk
- ontstekingswerend, dus goed voor de lever
- anti allergisch, dus ook voor hooikoorts
- preventieve bescherming van de hersencellen ( ontstekingsremmend)
- goed voor het brein

Naar verluid en van informatieve aard is er in 2011 een wetenschappelijk onderzoek gedaan aan de universiteit van Wenen waarbij uitgewezen is dat glidkruid kankercellen doodt en gezonde lichaamscellen ongemoeid laat. Een soortgelijke conclusie werd ook al in 2002 getrokken middels een onderzoek van de New York University.

ViVio
B2.III.02
5902115133749
Belangrijke informatie
Ingrediënten
gedroogd en gesneden Baikal Glidkruid wortel
Waarschuwing
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Verzendkosten:

Bij ietsGezond.nl betaal je geen verzendkosten vanaf €34. Heb je een bestelling onder de €34,- dan betaal je €6,50 verzendkosten.

Voorwaarden voor verzending:

De producten van ietsGezond.nl kunnen gratis alleen in Nederland geleverd worden. Kleinere pakketten versturen we via PostNL. De levertijd bedraagt doorgaans 1-3 werkdagen. Soms duurt het iets langer, als bestellingen bijvoorbeeld pas in de avond gedaan worden.
Let op: Op zondag en maandag worden geen pakketten geleverd. Bestel je op vrijdagmiddag, zaterdag of zondag, dan bezorgt de koerier het pakket pas op dinsdag.

Bestellingen naar België:

Nu kan je ook vanuit België bestellen. Helaas moeten we de standaard verzendkosten verhogen - je betaal €10,35 voor bestellingen tot €34 en boven dit bestelling bedrag  €3,99 verzending kosten.

Retourneren:

Je hebt het recht jouw bestelling tot 15 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 15 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ietsGezond.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht log in op jouw account op ietsGezond.nl of neem contact met ons op via ks@ietsgezond.nl.

We betalen het verschuldigde orderbedrag meteen terug nadat we je retourzending afgehandeld hebben. We verwerken jouw retour binnen 5 werkdagen nadat het teruggestuurd is. Hoe snel het geld daarna op je rekening staat, hangt af van je betaalmethode:
iDEAL: binnen 3 werkdagen
Creditcard en anderebetaalmethoden: binnen 5 werkdagen

Betaling:

Onze betalingen lopen veilig en snel via Mollie BV. Door onze samenwerking met Mollie BV is jouw betaling 100% veilig. Je kunt bij ietsGezond.nl betalen via iDEAL, Creditcard, Bancontact en een overboeking.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in