Kruidnagel in een glass

Kruidnagel

Kruidnagels als geleverd zijn de gedroogde, nog gesloten bloemknoppen van de kruidnagelboom en kunnen meegekookt worden in verschillende gerechten.

€ 2,59
Incl. BTW
  • 40g
 Op voorraad
  • Zorgvuldig verpakt en snel verzonden Zorgvuldig verpakt en snel verzonden
  • Gratis bezorgd vanaf € 34 Gratis bezorgd vanaf € 34
  • 15 dagen bedenktijd 15 dagen bedenktijd

Beschrijving

Kruidnagel behoort tot de oudste bekende specerijen met de eerste genoteerde vermelding in het dagboek van reiziger Marco Polo. Kruidnagels die wij gebruiken zijn de gedroogde, nog gesloten bloemknoppen van de kruidnagelboom.
Kruidnagel komt vooral uit Indonesië, Madagaskar, Tanzania, Sri Lanka en de grootste regio van het eiland van Pemba, in de buurt van Zanzibar in Tanzania, waar gebieden bestaan die volledig bedekt zijn met kruidnagel. De vruchten worden geoogst vlak voor de bloei en gedroogd totdat de bruine kleur

Toepassing

Gebruik in de keuken: Kruidnagels worden gebruikt wegens hun bijzondere aroma in: compotes, wijnen en likeuren. Ze zitten nog in kruidkoek en speculaaskruiden. Kruidnagels zelf kunnen meegekookt worden met groenten, bijvoorbeeld sperziebonen. Kruidnagelpoeder is een veelgebruikt ingrediënt in Indiase curry. 

Interessant is dat in Indonesië kruidnagel gemengd wordt met tabak bij de productie van sigaretten.

Ingrediënten

100% gedroogde kruidnagel

ViVio
A4.II.22A
5902115100284
Belangrijke informatie
Ingrediënten
gedroogde kruidnagel
Type
Specerijen
Toepassing
Koken
Waarschuwing
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Verzendkosten:

Bij ietsGezond.nl betaal je geen verzendkosten vanaf €34. Heb je een bestelling onder de €34,- dan betaal je €6,50 verzendkosten.

Voorwaarden voor verzending:

De producten van ietsGezond.nl kunnen gratis alleen in Nederland geleverd worden. Kleinere pakketten versturen we via PostNL. De levertijd bedraagt doorgaans 1-3 werkdagen. Soms duurt het iets langer, als bestellingen bijvoorbeeld pas in de avond gedaan worden.
Let op: Op zondag en maandag worden geen pakketten geleverd. Bestel je op vrijdagmiddag, zaterdag of zondag, dan bezorgt de koerier het pakket pas op dinsdag.

Bestellingen naar België:

Nu kan je ook vanuit België bestellen. Helaas moeten we de standaard verzendkosten verhogen - je betaal €10,35 voor bestellingen tot €34 en boven dit bestelling bedrag  €3,99 verzending kosten.

Retourneren:

Je hebt het recht jouw bestelling tot 15 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 15 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ietsGezond.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht log in op jouw account op ietsGezond.nl of neem contact met ons op via ks@ietsgezond.nl.

We betalen het verschuldigde orderbedrag meteen terug nadat we je retourzending afgehandeld hebben. We verwerken jouw retour binnen 5 werkdagen nadat het teruggestuurd is. Hoe snel het geld daarna op je rekening staat, hangt af van je betaalmethode:
iDEAL: binnen 3 werkdagen
Creditcard en anderebetaalmethoden: binnen 5 werkdagen

Betaling:

Onze betalingen lopen veilig en snel via Mollie BV. Door onze samenwerking met Mollie BV is jouw betaling 100% veilig. Je kunt bij ietsGezond.nl betalen via iDEAL, Creditcard, Bancontact en een overboeking.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in