Stevia 200 tabletten

Stevia 200 tabletten

Stevia is natuurlijke zoetstof, ca 35 x efficiënter en tegelijkertijd caloriearm dan bietsuiker, 1 tablet komt overeen met 1 theelepel suiker.

€ 4,49
Incl. BTW
 Op voorraad
  • Zorgvuldig verpakt en snel verzonden Zorgvuldig verpakt en snel verzonden
  • Gratis bezorgd vanaf € 34 Gratis bezorgd vanaf € 34
  • 15 dagen bedenktijd 15 dagen bedenktijd

Beschrijving

Stevia rebaudiana is een van de soorten van stevia, maar de bladeren zijn ong. 35 keer zoeter dan bietsuiker en vrij van calorieën. Stevia is zoetstof als goed alternatief voor "gewone suiker", die wordt gebruikt om koffie en thee te zoeten en voor het bakken en koken. Stevia is verkrijgbaar in de vorm van poeder, tabletten en als vloeistof. Ongeacht de vorm, het blijft net zo zoet en tegelijkertijd caloriearm. Stevia is ong. 35 keer efficiënter dan suiker en kan  langer meegaan.

Toepassing

Stevia tabletten:

  • geschikt voor het zoeten van hete dranken zoals koffie, thee en andere
  • 1 tablet komt overeen met 1 theelepel suiker
  • goed oplosbaar
  • eenvoudig toediening

Ingrediënten

35 % Reb-A98 (stevioglycosiden), natrium, wijnsteen zuur en magensium zout

ViVio
B1.II.06
Belangrijke informatie
Ingrediënten
35 % Reb-A98 (stevioglycosiden), natrium, wijnsteen zuur en magensium zout
Type
Suikervervanger
Toepassing
Afslanken
Waarschuwing
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Verzendkosten:

Bij ietsGezond.nl betaal je geen verzendkosten vanaf €34. Heb je een bestelling onder de €34,- dan betaal je €6,50 verzendkosten.

Voorwaarden voor verzending:

De producten van ietsGezond.nl kunnen gratis alleen in Nederland geleverd worden. Kleinere pakketten versturen we via PostNL. De levertijd bedraagt doorgaans 1-3 werkdagen. Soms duurt het iets langer, als bestellingen bijvoorbeeld pas in de avond gedaan worden.
Let op: Op zondag en maandag worden geen pakketten geleverd. Bestel je op vrijdagmiddag, zaterdag of zondag, dan bezorgt de koerier het pakket pas op dinsdag.

Bestellingen naar België:

Nu kan je ook vanuit België bestellen. Helaas moeten we de standaard verzendkosten verhogen - je betaal €10,35 voor bestellingen tot €34 en boven dit bestelling bedrag  €3,99 verzending kosten.

Retourneren:

Je hebt het recht jouw bestelling tot 15 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 15 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ietsGezond.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht log in op jouw account op ietsGezond.nl of neem contact met ons op via ks@ietsgezond.nl.

We betalen het verschuldigde orderbedrag meteen terug nadat we je retourzending afgehandeld hebben. We verwerken jouw retour binnen 5 werkdagen nadat het teruggestuurd is. Hoe snel het geld daarna op je rekening staat, hangt af van je betaalmethode:
iDEAL: binnen 3 werkdagen
Creditcard en anderebetaalmethoden: binnen 5 werkdagen

Betaling:

Onze betalingen lopen veilig en snel via Mollie BV. Door onze samenwerking met Mollie BV is jouw betaling 100% veilig. Je kunt bij ietsGezond.nl betalen via iDEAL, Creditcard, Bancontact en een overboeking.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in