Vitamine C poeder 500gram

Vitamine C poeder 500g

Vitamine C is in de eerste plaats belangrijk voor een goede weerstand, voorkomt veroudering van de huid en nog vele goede eigenschappen.

€ 19,49
Incl. BTW
 Op voorraad
  • Zorgvuldig verpakt en snel verzonden Zorgvuldig verpakt en snel verzonden
  • Gratis bezorgd vanaf € 34 Gratis bezorgd vanaf € 34
  • 15 dagen bedenktijd 15 dagen bedenktijd

Beschrijving

Vitamine C (ascorbinezuur) is in de eerste plaats belangrijk voor een goede weerstand.  Bovendien versterkt het de bloedvaten en de huidelasticiteit, vormt een bescherming tegen vrije radicalen en voorkomt veroudering van de huid. Vitamine C helpt bij een goede functionering van het immuunsysteem en het zenuwstelsel.
De mens kan zelf geen vitamine C synthetiseren en is voor de vitamine-C-voorziening volledig afhankelijk van de voeding.
Vitamine C is oplosbaar in water en is gevoelig voor verhitting en zonlicht. Groenten met vitamine C dienen bij voor gesneden, gepureerde of uitgeperste producten zoveel mogelijk aan blootstelling van lucht vermeden te worden.

Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerd dieet. Niet vergeten dat alleen een gezonde levensstijl en een evenwichtige manier van eten zorgen voor een goed functioneren van het lichaam en het behoud van een goede gezondheid.

Toepassing

Dagelijks gebruik van vitamine C is afhankelijk van leeftijd en geslacht maar teveel aan vitamine C kan schadelijk zijn, hoewel het overschot wordt uitgeplast. Het wordt aanbevolen om niet meer dan 2 gram vitamine te gebruiken (Nederlands voedingscentrum).
Het aanbevolen dagelijkse dosering dient niet te worden overschreden. Dit product kan niet worden gebruikt door iemand die allergisch is voor een van de ingrediënten ervan.
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bewaar op een droge plaats bij kamertemperatuur in gesloten verpakkingen.

Gezondheidseffecten van tekort aan vitamine C:
- scheurbuik
- schade aan bloedvaten (bloedingen)
- langzame wondgenezing
- tandvleesontsteking
- neurologische aandoeningen
- pijnlijke spieren en gewrichten
- verminderde weerstand
- gebrek aan eetlust en apathie

Effecten van overtollige vitamine C:
Vitamine C supplementen zijn niet giftig voor het lichaam, maar kan misselijkheid, darmklachten en diarree veroorzaken. Overmaat aan vitamine C wordt uitgescheiden samen met urine.

Ingrediënten

100% vitamine C (ascorbinezuur)

ViVio
121IG.loc.963
Belangrijke informatie
Ingrediënten
vitamine C (ascorbinezuur)
Type
Overige eetbare
Toepassing
Weerstand
Suppletie
Vitamine C
Waarschuwing
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Verzendkosten:

Bij ietsGezond.nl betaal je geen verzendkosten vanaf €34. Heb je een bestelling onder de €34,- dan betaal je €6,50 verzendkosten.

Voorwaarden voor verzending:

De producten van ietsGezond.nl kunnen gratis alleen in Nederland geleverd worden. Kleinere pakketten versturen we via PostNL. De levertijd bedraagt doorgaans 1-3 werkdagen. Soms duurt het iets langer, als bestellingen bijvoorbeeld pas in de avond gedaan worden.
Let op: Op zondag en maandag worden geen pakketten geleverd. Bestel je op vrijdagmiddag, zaterdag of zondag, dan bezorgt de koerier het pakket pas op dinsdag.

Bestellingen naar België:

Nu kan je ook vanuit België bestellen. Helaas moeten we de standaard verzendkosten verhogen - je betaal €10,35 voor bestellingen tot €34 en boven dit bestelling bedrag  €3,99 verzending kosten.

Retourneren:

De producten van ietsGezond.nl kunnen binnen 15 dagen na aankoop geretourneerd worden. De voorwaarde is wel, dat de producten ongebruikt en in de originele verpakking worden teruggestuurd. De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzending. Wil jij één product of meerdere producten retourneren? Log dan in op jouw account op ietsGezond.nl of neem contact met ons op via ks@ietsgezond.nl.

Betaling:

Onze betalingen lopen veilig en snel via Mollie BV. Door onze samenwerking met Mollie BV is jouw betaling 100% veilig. Je kunt bij Ietsgezond.nl betalen via iDEAL, PayPal en een overboeking.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in