Piperine tabletten 120 x 10mg

Piperine 10mg x120

Piperine is geconcentreerd zwarte peper welke een gunstige effect heeft op de gezondheid daar het zorgt voor een betere opname van voedingstoffen.

€ 10,99
Incl. BTW
 Op voorraad
  • Zorgvuldig verpakt en snel verzonden Zorgvuldig verpakt en snel verzonden
  • Gratis bezorgd vanaf € 34 Gratis bezorgd vanaf € 34
  • 15 dagen bedenktijd 15 dagen bedenktijd

Beschrijving:

Piperine tabletten bestaan voor 95% uit peperextract. Dat is een geconcentreerde vorm van zwarte peper. Piperine is een alkaloïde, die zorgt voor de scherpe smaak van de peper. Het werd voor het eerst ontdekt door Hans Christina Ørsted in 1819. Zwarte peper wordt al jaren gebruikt in de keuken van verschillende culturen over de hele wereld. In India gebruikt men het zelfs ook voor de traditionele geneeskunde. Er lopen meerdere onderzoeken naar de voordelen van deze stof. Maar wat is dan precies het effect van piperine op je gezondheid?

Het effect van piperine op je gezondheid kan opgesplitst worden in de twee belangrijkste eigenschappen:
- De stof is goed voor de gezondheid van je lever.
- De stof zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen door het lichaam. Dit veroorzaakt ook direct het belangrijkste effect van piperine op je gezondheid. Het bijkomend voordeel is namelijk, dat ook andere voedingssupplementen, beter worden opgenomen door je lichaam. Het is niet exact duidelijk hoe de stof precies in het lichaam werkt. Wetenschappers geven aan, dat de stof het metabolisme van een aantal enzymen remt. Deze enzymen breken normaal gesproken voedingssupplementen af, waardoor deze minder goed kunnen worden opgenomen in je lichaam. Bij remming van deze enzymen, is je lichaam dus beter in staat de voedingssupplementen op te nemen. Dit zorgt voor het gunstige effect van piperine op je gezondheid.

Toepassing:

De aanbevolen dosering van de piperine tabletten is 1 tablet per dag. Neem de tablet in met een ruime hoeveelheid water. Bij voorkeur na een maaltijd. Overschrijd de geadviseerde dagelijkse hoeveelheid niet. Het product mag niet worden gebruikt door mensen die allergisch zijn voor een van de bestanddelen. Ervaar het effect van piperine tabletten op je gezondheid!
Waarschuwing: Buiten het bereik van kleine kinderen houden. Bewaren op een droge plaats bij kamertemperatuur in een goed afgesloten potje. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd dieet. Onthoud dat alleen een gezonde levensstijl en uitgebalanceerde voeding zorgen voor een goede werking van het lichaam en het behoud van een goede lichamelijke conditie.

Ingrediënten:

Zwarte Peper (Piper Nigrum L.), Vruchten D.e. Getitreerd bij 95% in piperine, voorgegelatineerd zetmeel, ladingmiddel: calciumcarbonaat, agglomeratiemiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide.

ViVio
122IG.loc.934
Belangrijke informatie
Ingrediënten
Zwarte Peper (Piper Nigrum L.), Vruchten D.e. Getitreerd bij 95% in piperine, voorgegelatineerd zetmeel, ladingmiddel: calciumcarbonaat, agglomeratiemiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide
Type
Overige eetbare
Toepassing
Afslanken
Waarschuwing
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Verzendkosten:

Bij ietsGezond.nl betaal je geen verzendkosten vanaf €34. Heb je een bestelling onder de €34,- dan betaal je €5,75 verzendkosten.

Voorwaarden voor verzending:

De producten van ietsGezond.nl kunnen alleen in Nederland geleverd worden. De pakketten worden doorgaans via DHL verstuurd. Kleinere pakketten verstuurt ietsGezond.nl via PostNL. De levertijd bedraagt doorgaans 1-3 werkdagen. Soms duurt het iets langer, als bestellingen bijvoorbeeld pas in de avond gedaan worden.
Let op: Op zondag en maandag worden geen pakketten geleverd. Bestel je op vrijdagmiddag, zaterdag of zondag, dan bezorgt de koerier het pakket pas op dinsdag.

Het is ons opgevallen dat DHL het af en toe erg druk heeft. Hierdoor komen onze pakketjes soms wat later aan. 
Onze excuses voor het ongemak.

Retourneren:

De producten van ietsGezond.nl kunnen binnen 15 dagen na aankoop geretourneerd worden. De voorwaarde is wel, dat de producten ongebruikt en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Wil jij één product of meerdere producten retourneren? Log dan in op jouw account op ietsGezond.nl of neem contact met ons op via ks@ietsgezond.nl.

Betaling:

Onze betalingen lopen veilig en snel via Mollie BV. Door onze samenwerking met Mollie BV is jouw betaling 100% veilig. Je kunt bij Ietsgezond.nl betalen via iDEAL, PayPal en een overboeking.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Anderen bekeken ook