Piperine tabletten 120 x 10mg
In prijs verlaagd

Piperine 10mg x120

Piperine is geconcentreerd zwarte peper welke een gunstige effect heeft op de gezondheid daar het zorgt voor een betere opname van voedingstoffen.

€ 9,34 € 10,99 -15%
Incl. BTW
 Er zijn niet genoeg producten op voorraad
  • Zorgvuldig verpakt en snel verzonden Zorgvuldig verpakt en snel verzonden
  • Gratis bezorgd vanaf € 34 Gratis bezorgd vanaf € 34
  • 15 dagen bedenktijd 15 dagen bedenktijd

Beschrijving:

Piperine tabletten bestaan voor 95% uit peperextract. Dat is een geconcentreerde vorm van zwarte peper. Piperine is een alkaloïde, die zorgt voor de scherpe smaak van de peper. Het werd voor het eerst ontdekt door Hans Christina Ørsted in 1819. Zwarte peper wordt al jaren gebruikt in de keuken van verschillende culturen over de hele wereld. In India gebruikt men het zelfs ook voor de traditionele geneeskunde. Er lopen meerdere onderzoeken naar de voordelen van deze stof. Maar wat is dan precies het effect van piperine op je gezondheid?

Het effect van piperine op je gezondheid kan opgesplitst worden in de twee belangrijkste eigenschappen:
- De stof is goed voor de gezondheid van je lever.
- De stof zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen door het lichaam. Dit veroorzaakt ook direct het belangrijkste effect van piperine op je gezondheid. Het bijkomend voordeel is namelijk, dat ook andere voedingssupplementen, beter worden opgenomen door je lichaam. Het is niet exact duidelijk hoe de stof precies in het lichaam werkt. Wetenschappers geven aan, dat de stof het metabolisme van een aantal enzymen remt. Deze enzymen breken normaal gesproken voedingssupplementen af, waardoor deze minder goed kunnen worden opgenomen in je lichaam. Bij remming van deze enzymen, is je lichaam dus beter in staat de voedingssupplementen op te nemen. Dit zorgt voor het gunstige effect van piperine op je gezondheid.

Toepassing:

De aanbevolen dosering van de piperine tabletten is 1 tablet per dag. Neem de tablet in met een ruime hoeveelheid water. Bij voorkeur na een maaltijd. Overschrijd de geadviseerde dagelijkse hoeveelheid niet. Het product mag niet worden gebruikt door mensen die allergisch zijn voor een van de bestanddelen. Ervaar het effect van piperine tabletten op je gezondheid!
Waarschuwing: Buiten het bereik van kleine kinderen houden. Bewaren op een droge plaats bij kamertemperatuur in een goed afgesloten potje. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd dieet. Onthoud dat alleen een gezonde levensstijl en uitgebalanceerde voeding zorgen voor een goede werking van het lichaam en het behoud van een goede lichamelijke conditie.

Ingrediënten:

Zwarte Peper (Piper Nigrum L.), Vruchten D.e. Getitreerd bij 95% in piperine, voorgegelatineerd zetmeel, ladingmiddel: calciumcarbonaat, agglomeratiemiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide.

ViVio
C3.III.09
Belangrijke informatie
Ingrediënten
Zwarte Peper (Piper Nigrum L.), Vruchten D.e. Getitreerd bij 95% in piperine, voorgegelatineerd zetmeel, ladingmiddel: calciumcarbonaat, agglomeratiemiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide
Type
Overige eetbare
Toepassing
Afslanken
Waarschuwing
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Verzendkosten:

Bij ietsGezond.nl betaal je geen verzendkosten vanaf €34. Heb je een bestelling onder de €34,- dan betaal je €6,50 verzendkosten.

Voorwaarden voor verzending:

De producten van ietsGezond.nl kunnen gratis alleen in Nederland geleverd worden. Kleinere pakketten versturen we via PostNL. De levertijd bedraagt doorgaans 1-3 werkdagen. Soms duurt het iets langer, als bestellingen bijvoorbeeld pas in de avond gedaan worden.
Let op: Op zondag en maandag worden geen pakketten geleverd. Bestel je op vrijdagmiddag, zaterdag of zondag, dan bezorgt de koerier het pakket pas op dinsdag.

Bestellingen naar België:

Nu kan je ook vanuit België bestellen. Helaas moeten we de standaard verzendkosten verhogen - je betaal €10,35 voor bestellingen tot €34 en boven dit bestelling bedrag  €3,99 verzending kosten.

Retourneren:

Je hebt het recht jouw bestelling tot 15 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 15 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ietsGezond.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht log in op jouw account op ietsGezond.nl of neem contact met ons op via ks@ietsgezond.nl.

We betalen het verschuldigde orderbedrag meteen terug nadat we je retourzending afgehandeld hebben. We verwerken jouw retour binnen 5 werkdagen nadat het teruggestuurd is. Hoe snel het geld daarna op je rekening staat, hangt af van je betaalmethode:
iDEAL: binnen 3 werkdagen
Creditcard en anderebetaalmethoden: binnen 5 werkdagen

Betaling:

Onze betalingen lopen veilig en snel via Mollie BV. Door onze samenwerking met Mollie BV is jouw betaling 100% veilig. Je kunt bij ietsGezond.nl betalen via iDEAL, Creditcard, Bancontact en een overboeking.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in