Diatomeeënaarde

Diatomeeënaarde 1kg - ca. 5l

Diatomeeënaarde is 100% natuurlijk van fijn gemalen fossielen welke bijzonder veel mineralen bevatten en geschikt voor consumptie (food grade)

€ 18,99
Incl. BTW
 Op voorraad
  • Zorgvuldig verpakt en snel verzonden Zorgvuldig verpakt en snel verzonden
  • Gratis bezorgd vanaf € 34 Gratis bezorgd vanaf € 34
  • 15 dagen bedenktijd 15 dagen bedenktijd

Beschrijving

Diatomeeënaarde (kiezelgoer) dat geschikt is voor consumptie (food grade) bestaat voor ruim 85% uit silicium en maakt haar daarmee tot een van de rijkste natuurlijke bronnen van silicium. Het is een product met unieke eigenschappen en onbeperkt houdbaar. Diatomeeënaarde, die ook kiezelgoer wordt genoemd wordt geleverd uit 4 door FDA gecertificeerde plekken in de Verenigde Staten.

Diatomeeënaarde bestaat geheel of voor het grootste deel uit gemalen skeletjes van eencellige kiezelwieren of diatomeeën. Diatomeeënaarde is 100% natuurlijk en is meer dan 30 miljoen jaar oud. Deze fijn gemalen fossielen bevatten bijzonder veel mineralen zoals calcium, magnesium, ijzer, fosfaten, natrium, titanium en kalium.

Diatomeeënaarde geschikt voor consumptie:
-Het reinigt lichaam van binnenuit
-Bevordert de gezondheid van de huid en sterke nagels
-Zorgt voor beter immuunsysteem
-Goede bron van silicium

Toepassing

De dosering is afhankelijk van de individuele behoeften, het wordt aanbevolen om de hoeveelheid van het product geleidelijk te verhogen.

Ingrediënten

100% diatomeeënaarde van zoetwater herkomst (amorfe siliciumdioxide)

98.loc.262
Belangrijke informatie
Ingrediënten
diatomeeënaarde van zoetwater herkomst (amorfe siliciumdioxide)
Type
Overige eetbare
Toepassing
Weerstand
Suppletie
Silicium

Verzendkosten:

Bij ietsGezond.nl betaal je geen verzendkosten [DHL] vanaf €34. Heb je een bestelling onder de €34,- dan betaal je €5,75 verzendkosten [DHL].

Voorwaarden voor verzending:

De producten van ietsGezond.nl kunnen gratis alleen in Nederland geleverd worden. Kleinere pakketten versturen we via PostNL. De levertijd bedraagt doorgaans 1-3 werkdagen. Soms duurt het iets langer, als bestellingen bijvoorbeeld pas in de avond gedaan worden.
Let op: Op zondag en maandag worden geen pakketten geleverd. Bestel je op vrijdagmiddag, zaterdag of zondag, dan bezorgt de koerier het pakket pas op dinsdag.

Het is ons opgevallen dat DHL het af en toe erg druk heeft. Hierdoor komen onze pakketjes soms wat later aan. 
Onze excuses voor het ongemak.

Bestellingen naar België:

Nu kan je ook vanuit België bestellen. Helaas moeten we de standaard verzendkosten [DPD] verhogen met €6 - je betaal €11,75 voor bestellingen tot €34 en boven dit bestelling bedrag  €6 verzending kosten.

Retourneren:

De producten van ietsGezond.nl kunnen binnen 15 dagen na aankoop geretourneerd worden. De voorwaarde is wel, dat de producten ongebruikt en in de originele verpakking worden teruggestuurd. De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzending. Wil jij één product of meerdere producten retourneren? Log dan in op jouw account op ietsGezond.nl of neem contact met ons op via ks@ietsgezond.nl.

Betaling:

Onze betalingen lopen veilig en snel via Mollie BV. Door onze samenwerking met Mollie BV is jouw betaling 100% veilig. Je kunt bij Ietsgezond.nl betalen via iDEAL, PayPal en een overboeking.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in