Diatomeeënaarde
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Diatomeeënaarde 1kg - ca. 5l

Diatomeeënaarde is 100% natuurlijk van fijn gemalen fossielen welke bijzonder veel mineralen bevatten en geschikt voor consumptie (food grade)

€ 19,99 (incl. btw) € 18,34 (excl. BTW)
Incl. BTW
Omschrijving

Beschrijving diatomeeënaarde Perma Guard - Diatomit

Diatomeeënaarde (kiezelgoer) dat geschikt is voor consumptie (food grade) bestaat voor ruim 85% uit silicium en maakt haar daarmee tot een van de rijkste natuurlijke bronnen van silicium. Het is een product met unieke eigenschappen en onbeperkt houdbaar. Diatomeeënaarde, die ook kiezelgoer wordt genoemd wordt geleverd uit 4 door FDA gecertificeerde plekken in de Verenigde Staten.

Diatomeeënaarde bestaat geheel of voor het grootste deel uit gemalen skeletjes van eencellige kiezelwieren of diatomeeën. Diatomeeënaarde is 100% natuurlijk en is meer dan 30 miljoen jaar oud. Deze fijn gemalen fossielen bevatten bijzonder veel mineralen zoals calcium, magnesium, ijzer, fosfaten, natrium, titanium en kalium.

Diatomeeënaarde geschikt voor consumptie:
-Het reinigt lichaam van binnenuit
-Bevordert de gezondheid van de huid en sterke nagels
-Zorgt voor beter immuunsysteem
-Goede bron van silicium

Toepassing

De dosering is afhankelijk van de individuele behoeften, het wordt aanbevolen om de hoeveelheid van het product geleidelijk te verhogen.

Ingrediënten

100% diatomeeënaarde van zoetwater herkomst (amorfe siliciumdioxide)

Belangrijke informatie
GC13
24 stuks
2023-12-31
5906395603015
Ingrediënten
diatomeeënaarde van zoetwater herkomst (amorfe siliciumdioxide)
Type
Supplementen
Toepassing
Weerstand
Suplement
Silicium
Land van herkomst
USA
Verzending
Voor 15.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

Uit Nederland:
Als je bestelt voor €34,- of meer dan is de verzending gratis. Voor bestellingen onder de €34,- betaal je €5,99 verzendkosten.

Gratis afhalen in Geesbrug (Drenthe):
kies bij de derde stap bij het afreken voor afhalen, door deze keuze verdwijnen automatisch de verzendkosten uit je winkelwagen. Je kunt jouw bestelling gratis bij ons in Geesbrug op komen halen. Dat kan op elke werkdag (maandag t/m vrijdag) van 9.00 tot 16.00 uur. Het afhaaladres is Energiestraat 6 in Geesbrug.

Uit België:
Als je bestelt voor €56,- of meer dan is de verzending gratis. Voor bestellingen tussen de €34,- en €56,- betaal je €3,99 verzendkosten. Onder de €34,- betaal je €9,98 verzendkosten.

>meer informatie over verzending<

Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Productbeoordelingen (0)