Magnesiumchloride vlokken
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Magnesiumchloride vlokken

Het magnesiumchloride is een magnesiumzout, dat tijdens het baden of massage wordt gebruikt en bevordert allerlei processen in het lichaam.

€ 3,59 (incl. btw) € 4,49 -20% € 2,97 (excl. BTW)
Incl. BTW
block Niet op voorraad

Omschrijving

Beschrijving

Magnesiumchloride hexahydraat MgCl2x 6H20 in vlokken vorm. Het is één van de gemakkelijkst assimileerbare vorm van magnesium. Zowel magnesium en chloor zijn de primaire macronutriënten. Magnesium bevordert allerlei processen in je lichaam en wordt beschouwd als één van de meest waardevolle bioelements. Als je een langdurig tekort hebt aan magnesium kunnen zowel lichamelijke als psychische klachten ontstaan.
Het magnesiumchloride is een magnesiumzout, dat als preparaat tijdens het baden of massage te gebruiken is. Het is zeer goed geabsorbeerd door het lichaam.

Toepassing

Behandeling van de huid: het bad met water vullen, voeg 1-2 glazen magnesiumchloride en geniet van het bad, voor ongeveer een half uur. Let op – tijdens het badderen geen zeep en andere badcosmetica gebruiken. Als uw huid erg gevoelig is, kan in het begin een licht gevoel van warmte ontstaan, branderig of stekend gevoel, maar dat gevoel gaat na een zeer korte tijd verdwijnen.
Voeten relaxatie : Los een glas magnesiumchloride in 3-4 liter warm water op. Voeten in laten weken voor 20-30 minuten en vervolgens spoelen met schoon water.

Ingrediënten

Magnesiumchloride hexahydraat 100 - de zuiverheidsgraad min. 99%

Belangrijke informatie

B3.I.02
5902115105784
Belangrijke informatie
Ingrediënten
Magnesiumchloride hexahydraat 100 - de zuiverheidsgraad min. 99%
Type
Overige cosmetica
Toepassing
Baden
Suplement
Magnesium

Verzending

Voor 15.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

Uit Nederland:
Als je bestelt voor €34,- of meer dan is de verzending gratis. Voor bestellingen onder de €34,- betaal je €5,99 verzendkosten.

Uit België:
Als je bestelt voor €56,- of meer dan is de verzending gratis. Voor bestellingen tussen de €34,- en €56,- betaal je €3,99 verzendkosten. Onder de €34,- betaal je €9,98 verzendkosten.

Let op: langere levertijd naar België door het Corona virus - verwachte levertijd is 3 - 5 werkdagen.

>meer informatie over verzending<

Je bent misschien ook geïnteresseerd in