Jojobaolie
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jojobaolie

Is een koud geperste olie van Jojoba zaden, met een zeer hoge biologische compatibiliteit met de huid en wordt veel gebruikt in cosmetica.

€ 5,49 (incl. btw) € 4,54 (excl. BTW)
Incl. BTW
check Op voorraad

Omschrijving

Beschrijving

Jojoba olie is een koud geperste olie met een zeer hoge biologische compatibiliteit met de huid. Jojoba is een vloeibare was, verkregen uit de zaden van de struik met dezelfde naam. Deze struik bereikt een hoogte van 1-2 meter en komt voor in droge woestijn gebieden. Jojoba- olie is een heldere olie, met amber kleur en heeft een aangename, licht nootachtige geur. Het is dus niet ontkleurd en ontdaan van aroma maar wel  gepasteuriseerd en gefilterd om bacteriegroei te voorkomen. Hij is vloeibaar bij kamertemperatuur maar na afkoeling verliest het zijn glans en wordt harder. Het bestaat uit vele vetzuren en alcoholen, alsook grote hoeveelheden vitamine A, E en F. Jojoba -olie wordt veel gebruikt in cosmetica.

Toepassing

Het gebruik van jojoba-olie in cosmetica
- een ingrediënt in zalven en lotions
- een basis van badoliën, massage olie en make-up removers
- in parfums

Ingrediënten

100% jojoba zaden olie (Simmondsia Cinensis)

Belangrijke informatie

A3.III.12
3.40 cm
9.60 cm
3.40 cm
11 stuks
5902115104817
Belangrijke informatie
Ingrediënten
jojoba zaden olie (Simmondsia Cinensis)
Type
Cosmetische olie
Toepassing
Huidverzorging
Suplement
Vitamine E

Verzending

Voor 15.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

Uit Nederland:
Als je bestelt voor €34,- of meer dan is de verzending gratis. Voor bestellingen onder de €34,- betaal je €5,99 verzendkosten.

Uit België:
Als je bestelt voor €56,- of meer dan is de verzending gratis. Voor bestellingen tussen de €34,- en €56,- betaal je €3,99 verzendkosten. Onder de €34,- betaal je €9,98 verzendkosten.

Let op: langere levertijd naar België door het Corona virus - verwachte levertijd is 3 - 5 werkdagen.

>meer informatie over verzending<

Je bent misschien ook geïnteresseerd in