xylitol 1000gram
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berkensuiker - Xylitol 1kg

Berkensuiker - Xylitol afkomstig van berkenboom is een natuurlijke zoetstof en levert 75% minder koolhydraten dan sucrose (suiker).

Bekijk onze video op Youtube

Aantal Prijs U bespaart
5 € 12,39 Tot € 3,00
€ 12,99 (incl. btw) € 11,92 (excl. BTW)
Incl. BTW
check Op voorraad

Omschrijving

Beschrijving berkensuiker - xylitol

Berkensuiker-Xylitol afkomstig van berkenboom is een natuurlijke zoetstof en levert 75% minder koolhydraten dan sucrose (suiker).

Xylitol is een natuurlijke zoetstof die van natuur voorkomt in de vezels van vele soorten groente, fruit en bomen, bijvoorbeeld berken.
Onze berkensuiker is een gezonde suikersoort afkomstig uit Finland. De werkzame stof van berkensuiker is xylitol. Berkensuiker staat bekend om zijn vele positieve eigenschappen.

Behalve dat berkensuiker 40% minder calorieën bevat dan normale tafelsuiker zijn er nog andere bijzonderheden. De zoetkracht van xylitol (berkensuiker) is ongeveer gelijk aan die van suiker, maar bevat 75% minder koolhydraten dan sucrose. Door het gebruik van Xylitol kunnen bacteriën in de mond zich slecht aan de oppervlakte en tanden hechten, wat de kans op gaatjes verminderd en een slechte adem voorkomt. Daarnaast wordt de kans op long- en middenoorontstekingen kleiner en wordt het minder snel door het lichaam opgenomen dan andere soorten suikers waardoor het bloedsuikerspiegel nauwelijks verhoogt. Het wordt nl. langzaam geabsorbeerd en verwerkt in het lichaam met minimale deelname insuline, wat maakt dat het glycemische index van xylitol meer dan 14-voudig lager is dan van de geconsumeerde bietsuiker.

Toepassing - onze video op Youtube

- Met berkensuiker - xylitol kan je bakken en koken in plaats van traditionele suiker. Vervang je suiker in je gebak voor berkensuiker? De verhouding is dan één op één.

Droog en koel bewaren in gesloten verpakking.
Aanbevolen hoeveelheid is tot 15 g berkensuiker - xylitol per dag (ongeveer 3 theelepels).

Let op!

Dieren zijn echter veel gevoeliger voor xylitol dan mensen en inname van hoge doses kan zelfs levensbedreigend voor ze zijn. Voor mensen is berkensuiker in normale doses onschadelijk.

Ingrediënten

100% Xylitol uit Finland

Belangrijke informatie

F0.I.02
1017 g
220 stuks
5902115105159
Belangrijke informatie
Ingrediënten
Xylitol uit Finland
Type
Suikervervanger
Toepassing
Afslanken
Waarschuwing
Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Verzending

Voor 15.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

Uit Nederland:
Als je bestelt voor €34,- of meer dan is de verzending gratis. Voor bestellingen onder de €34,- betaal je €5,99 verzendkosten.

Uit België:
Als je bestelt voor €56,- of meer dan is de verzending gratis. Voor bestellingen tussen de €34,- en €56,- betaal je €3,99 verzendkosten. Onder de €34,- betaal je €9,98 verzendkosten.

Let op: langere levertijd naar België door het Corona virus - verwachte levertijd is 3 - 5 werkdagen.

>meer informatie over verzending<

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Anderen bekeken ook