Verzending en retourneren

Hieronder vind je alle informatie over het verzenden, retourneren en betalen op ietsGezond.nl

Kun je de informatie die je zoekt niet vinden? Stuur ons een Whatsapp berichtje of stuur een e-mail naar ks@ietsgezond.nl. We zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden.

Verzending

Wordt mijn bestelling bij ietsGezond.nl gratis in Nedeland bezorgd?

Ja, als je bestelt voor €34,- of meer dan zijn de verzendkosten inbegrepen. Voor bestellingen onder de €34,- betaal je €5,99 verzendkosten.

Kun je ook bij ietsGezond bestellen vanuit België?

Ja, wij bezorgen ook in België. Als je bestelt voor €56,- of meer dan zijn de verzendkosten inbegrepen. Voor bestellingen tussen de €34,- en €56,- betaal je €3,99 verzendkosten. Onder de €34,- betaal je €9,98 verzendkosten.

Kan ik mijn bestelling ook zelf op komen halen?

Je kunt jouw bestelling gratis bij ons in Almere op komen halen. Dat kan op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Het afhaaladres is Katernstraat 33D in Almere.

Om jouw pakket gratis te kunnen afhalen, moet je tijdens het afrekenen bij de derde stap 'afhalen' kiezen. Door deze keuze verdwijnen automatisch de verzendkosten uit je winkelwagen.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Onze pakketten worden verstuurd met Fietskoeriers.nl - de groenste en snelste pakketbezorger op de fiets. Fietskoeriers bezorgt in 30 steden op de fiets. Daarbuiten worden pakketten verstuurd via een DHL-partner. Meer informatie vind je op https://www.fietskoeriers.nl/.

Voor 15.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden. Je bestelling wordt doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen bezorgd. Artikelen die je op vrijdag na 15.00 uur of in het weekend bestelt, worden op dinsdag geleverd.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet op tijd geleverd wordt?

Als er 2 werkdagen zijn verstreken sinds de dag van bestelling en deze nog niet bij je is afgeleverd, neem dan contact met ons op! Stuur ons een Whatsapp berichtje, of stuur een e-mail naar ks@ietsgezond.nl . We kijken zo snel mogelijk wat het probleem is en bespreken dit met de koerier. 

Krijg ik een link om mijn zending te volgen?

Ja, op de dag dat je bestelling wordt verzonden, ontvangt je van ons een e-mail met een link om de bestelling te volgen.

Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt jouw bestelling tot 15 dagen na ontvangst annuleren. Na annulering heb je 15 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief de verzendkosten voor de heenzending teruggestort. De kosten voor de retourzending zijn wel voor eigen rekening.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Maak je gebruik van jouw herroepingsrecht en wil je je bestelling retourneren? Stuur of breng de producten, inclusief geleverd toebehoren in de originele staat en verpakking terug naar ietsGezond.nl :
ietsGezond - retour
Katernstraat 33-D
1321NC Almere

Hoe snel wordt mijn retour verwerkt?

Na ontvangst van jouw retour, wordt deze binnen 5 werkdagen verwerkt. We betalen je meteen terug, nadat de retourzending is afgehandeld. Hoe snel het geld op je rekening staat, hangt af van de betaalmethode:
iDEAL: binnen 3 werkdagen
Creditcard en andere betaalmethoden: binnen 5 werkdagen

Betalingen

Hoe kan ik veilig voor mijn bestelling betalen?

Onze betalingen lopen veilig en snel via Mollie BV. Door onze samenwerking met Mollie BV is jouw betaling 100% veilig. Je kunt bij ietsGezond.nl betalen via iDEAL, Creditcard, Bancontact en een overboeking.

Indien je ervoor hebt gekozen jouw bestelling bij ons in Almere af te halen, kan je ook ter plaatse met pin betalen.