Nieuwe producten

Nieuw
BIO Knapperige Rode Biet gedroogd 40g
De rode biet kan een heerlijke en voedzame snack kan zijn, niet alleen voor mensen met een dieet. Probeer het. En de rode biet zal je gaan verbazen.
€ 3,99
Nieuw
BIO Knapperige Tomaat gedroogd 40g
Gedroogde tomaten zijn een geconcentreerde smaak in een handige vorm. Je hoeft niet bang te zijn dat de pitjes je T-shirt bevuilen. Gemaakt om te knabbelen, toe te voegen aan salades, als tussendoortje voor de door de lunch of avondmaal.
€ 4,65
Nieuw
BIO Knapperige Zwarte Bes gedroogd 40g
Knapperige zwarte bessen hebben de vorm van kleine, knapperige balletjes. Je kunt het in handjes eten of toevoegen aan je salade.
€ 4,15
Nieuw
BIO Knapperige Blauwe Druif gedroogd 40g
Het rijpt lang en om volledig zoet te zijn, moet het intensief zonnebaden. Het luidt het begin van de herfst in, maar dan mooi en goud- kleurig.
€ 3,59
Nieuw
BIO Knapperige Appel gedroogd 40g
Geniet van de gevriesdroogde appels door een maaltijd of als voedzaam tussendoortje om de hele dag van te smullen, bijvoorbeeld terwijl je naar je favoriete tv-programma's kijkt.
€ 4,45
Nieuw
BIO Knapperige Zure Kers gedroogd 40g
Door de licht zure smaak voel je je weer krachtig en vol vitaliteit. Probeer het – het is een echte kers op de taart!
€ 4,15
Nieuw
BIO Bananenbrood met chia glutenvrij 400g
Met onze mix voor de bereiding van Bananenbrood tover je in enkele ogenblikken een lekker en gezond tussendoortje of ontbijt tevoorschijn.  In onze mix vind je glutenvrije meelsoorten vol fantastische eigenschappen, zoals boekweitmeel of volkoren rijstmeel.
€ 5,95
Nieuw
BIO Knapperige Banaan gedroogd 40g
De gedroogde bananen zijn zoet, ondanks dat we er geen suiker aan hebben toegevoegd. De bananen hebben een donkere kleur. Het betekent alleen dat we geen citroenzuur gebruiken om het product lichter te maken, daarom kun je zorgeloos genieten van de gedroogde bananen.
€ 3,89
Nieuw
BIO Knapperige Goudbes gedroogd 40g
De Knapperige Goudbes zit vol verrassingen: veel mensen zijn verrast om te horen dat niet alleen deze kleine kraaltjes uit de tuin eetbaar zijn, maar ook door zijn verfrissende smaak. 
€ 4,15
Nieuw
BIO Knapperige Mango gedroogd 40g
De Knapperige Mango behoudt de smaak en het aroma van vers fruit volledig. Handig als je niet de hele vrucht mee wilt nemen op een bergtocht. Het vervangt snoep als je gezonder wilt eten. 
€ 3,99
Nieuw
BIO Knapperige Ananas gedroogd 40g
Knapperige Ananas smaakt heerlijk en is het delen waard. Ook al is het een snelle snack (zo veel beter dan chips en chocolade!), het garandeert veel meer dan een heerlijk geniet momentje. 
€ 3,99
Nieuw
Gomphrena bloemen eetbaar
Gedroogde gomfrena-bloem is perfect als roze voedseldecoratie. De unieke structuur zal elk dessert aantrekkelijker maken. Het is ook perfect voor het maken van een bloementhee.
€ 3,95