Nieuwe producten

Nieuw
Houten bord / dienblad
Het houten bord is perfect voor het serveren van maaltijden. Of om vlees op te leggen dat van de grill afkomt.
€ 8,69
Nieuw
BIO Grote engelwortel gedroogd
De biologische Grote engelwortel is een waardevolle plant waarvan de bladeren worden gebruikt om salades te maken, bloemen worden verwerkt tot smakelijke honing en de wortel wordt gebruikt om koffie en gezonde kruidenthee te maken.
€ 4,49
Nieuw
Kaneelsiroop
Kaneelsiroop wordt uitsluitend gemaakt van de combinatie van kaneelschors extract met citroensap en suiker. We produceren het volgens traditionele recepten die al jaren in de familie Eterno zitten.
€ 5,99
Nieuw
Chlorofyl 500ml
Voedingssupplement in de vorm van een vloeistof die chlorofyl bevat. Het product is gepasteuriseerd, zonder toevoeging van bewaarmiddelen. 
€ 21,99
Nieuw
Propolis 100g
De ongewone eigenschappen van propolis worden al honderden of zelfs duizenden jaren gewaardeerd in de volksgeneeskunde. Toch heeft dit ingrediënt ook steeds meer aandacht getrokken van moderne gezondheids- en kruidengeneeskundigen.
€ 15,69
Nieuw
Bulgur 1kg
Kook water met zout en een eetlepel olie. Doe de bulgur (1 kopje bulgur voor 2 kopjes water) in het kokende water en roer. Kook gedurende 10 minuten, af en toe roeren. Laat de korrels na het koken 5 minuten afgedekt staan, zodat ze het water opnemen en giet ze daarna af. De pap is klaar om te eten.
€ 3,99
Nieuw
Handmatige molen voor koffie, specerijen, zout
Handmatige molen voor peper, koffie, specerijen, gemaakt van elzenhout met een verstelbaar stalen maalmechanisme.Solide afwerking, onvervangbaar in de keuken, perfect als cadeau.
€ 29,99
Nieuw
Veldbonen Pasta eiwitrijk
Gemaakt van duurzame veldbonen. Bron van vezels en eiwitrijk. Glutenarm.
€ 4,85