Alle producten

Alle producten

Producten die behoort tot alle categories. Hier vindt jij alle producten die jij kunt kopen in onze online winkel - IetsGezond. Ze worden allemaal getest door onszelf. De meeste van hen gebruiken we dagelijks thuis.

Bij ons kan jij gezonde oliën vinden. Als jij een prachtige salade wilt bereiden, kies dan voo lijnzaadolie. Als jij iets bakken wilt - kiest u voor kokosolie. Als jij van yoghurt houdt, probeer dan chiazaden of voeg een beetje jonge gerst toe om het funky groen en gezonder te maken.

Hou je van lekkernijen, maar kijk jij uit voor calorieën? Probeer dan onze berkensuiker of anderszins Erythritol. Dit zijn natuurlijke substituten voor suiker. U kunt ook stevia tabletten proberen als jij zoete koffie of thee wilt. Vind je het leuk om ondertussen iets crunchy te eten? Probeer beter noten en zuidvruchten, die je vol vitaminen zal maken en je zal langer geen trek voelen.

Berkensuiker - Xylitol uit Finland 1kg
Berkensuiker - Xylitol afkomstig van berkenboom is een natuurlijke zoetstof en levert 75% minder koolhydraten dan sucrose (suiker).
Bekijk onze video op Youtube
€ 10,59
Amandelen bruin naturel 1kg
Amandelen verschaffen veel energie, maar veroorzaken ook snel een verzadigingsgevoel en zijn als snack of als decoratie te gebruiken.
€ 12,59
Gierst 1kg
Gierst is glutenvrij en rijk aan ijzer, magnesium, koper, fosfor en mangaan en vitaminen uit groep B, ondersteunt de opbouw van huid, haar en nagels.
€ 3,69
Erythritol 1kg
Erythrol (erythritol) is een van de zoetstoffen die het vaakst wordt gekozen door mensen die worstelen met diabetes, overgewicht en obesitas.De smaak en het uiterlijk van erythrol lijkt op de traditionele suiker.
€ 9,49
Boekweit
Bevat veel natuurlijke vezels en vitamines van de B-groep en is een rijke bron van foliumzuur en thiamine.
€ 2,59
Hyaluronzuur 3% serum gel 30ml
Laatste stuks in voorraad
Hyaluronzuur is een lichaamseige stof die afneemt bij veroudering. De gel heeft stimuleerd een hydraterende werking voor gezicht en haar.
€ 6,99
Pruimen gedroogd
Rijk aan vezels, vitaminen en als een natuurlijk antioxidant, bevorderd de spijsvertereing, kunnen rauw gegeten of verwerkt worden.
€ 10,49
Lijnzaad 1kg
Lijnzaad is van de vlasplant en is rijk aan natuurlijke vezels, die darmwerking verbetert (stoelgang) en bevat B-vitaminen, magnesium en ijzer.
€ 4,19
Aanbieding!
Quinoa 1kg
Heeft een lage glycemische index en heeft een hoog gehalte aan vezels.
€ 5,99