Best verkochte producten

Erythritol 1kg
Erythrol (erythritol) is een van de zoetstoffen die het vaakst wordt gekozen door mensen die worstelen met diabetes, overgewicht en obesitas.De smaak en het uiterlijk van erythrol lijkt op de traditionele suiker.
€ 8,45
Xylitol (berkensuiker) uit Finland 1kg
Berkensuiker - Xylitol afkomstig van berkenboom is een natuurlijke zoetstof en levert 75% minder koolhydraten dan sucrose (suiker).
Bekijk onze video op Youtube
€ 9,99
Alpenkrauter-Emulsion Orginal Lacure (wit) 200ml
Alpenkrauter- Emulsion is een balsem van alpenkruiden, die ideaal is voor massage wegens hun verkoeling effect van o.a. pijnlijke spieren. Het dient voor een goed resultaat 2x daags gebruikt te worden.
€ 6,49
Borax (Natriumtetraboraat)
Borax (natriumtetraboraat) is een natuurlijk product die milieuvriendelijk is. Het is goed oplosbaar in warm water. Daarnaast wordt Borax meestal gebruikt bij voorbereiding van reinigingsmiddelen.
€ 5,99
Vergeet-me-nietje
Tweejarige fijne, delicate blauwe bloemen met een hoogte van 15 tot 25 cm. Het vereist humusgrond en vochtige posities in halfschaduw. Ideaal voor het kweken in potten, hangmanden aan de rand en als achtergrond voor andere planten.
€ 0,99
Pectine voor jam 30g
Pectine is een natuurlijk bindmiddel wat bij verhitting in combinatie met suiker een gelei vormt, ideaal voor het maken van jam.
€ 2,49
Agar - agar 100g
Agar-Agar wordt gemaakt van rode algen, gewonnen voor de kust van Japan, in poeder vorm als bindmiddel/gelatine te gebruiken met nutrale smaak.
Bekijk onze video op Youtube
€ 4,49
Hibiscus thee 20 x 2g
Niet op voorraad
Deze hoogwaardige hibiscusthee is in tropische landen een niet weg te denken thee vanwege haar fris-zure en dieprode kenmerken. Daarnaast is deze hibiscusthee puur, zonder toevoegingen, gezond en smaakvol die jou een ontspannende dag levert.
Citroenzuur
Citroenzuur is een organisch zuur dat van nature in kleine hoeveelheden voorkomt in de meeste levende organismen. Het wordt gebruikt om een zure smaak aan voedsel te geven. Maar het helpt ook tegen kalkaanslag, algen en roest.
€ 8,75
Wasnoten met waszakje
Het vruchtvlees van de grote zeepnoot bevat saponinen wat een reinigende en antibacteriële eigenschappen bevat en werkt als een soort zeep.
€ 8,95
BIO Aloe vera sap ESP 1000ml
Biologische Aloë vera sap is een bron van waardevolle ingrediënten voor gezichtsverzorging. Inclusief vitamines A, E, C en B.
€ 9,69
-20%
Vitamine C poeder
Vitamine C is in de eerste plaats belangrijk voor een goede weerstand, voorkomt veroudering van de huid en nog vele goede eigenschappen.
€ 14,39
€ 17,99