Best verkochte producten

Erythritol 1kg
Erythrol (erythritol) is een van de zoetstoffen die het vaakst wordt gekozen door mensen die worstelen met diabetes, overgewicht en obesitas.De smaak en het uiterlijk van erythrol lijkt op de traditionele suiker.
€ 9,99
Berkensuiker - Xylitol uit Finland 1kg
Berkensuiker - Xylitol afkomstig van berkenboom is een natuurlijke zoetstof en levert 75% minder koolhydraten dan sucrose (suiker).
Bekijk onze video op Youtube
€ 10,59
Vergeet-me-nietje
Tweejarige fijne, delicate blauwe bloemen met een hoogte van 15 tot 25 cm. Het vereist humusgrond en vochtige posities in halfschaduw. Ideaal voor het kweken in potten, hangmanden aan de rand en als achtergrond voor andere planten.
€ 0,99
Pectine voor jam 30g
Pectine is een natuurlijk bindmiddel wat bij verhitting in combinatie met suiker een gelei vormt, ideaal voor het maken van jam.
€ 2,49
Agar - agar 100g
Agar-Agar wordt gemaakt van rode algen, gewonnen voor de kust van Japan, in poeder vorm als bindmiddel/gelatine te gebruiken met nutrale smaak.
Bekijk onze video op Youtube
€ 5,19
Wasnoten met waszakje
Het vruchtvlees van de grote zeepnoot bevat saponinen wat een reinigende en antibacteriële eigenschappen bevat en werkt als een soort zeep.
€ 9,99
Citroenzuur monohydraat
Citroenzuur is een organisch zuur die voortkomt uit citrusvruchten en kenmerkend is als natuurlijk conserveermiddel en antioxidant. Het wordt gebruikt om een zure smaak aan voedsel te geven. Maar het helpt ook tegen kalkaanslag, algen en roest.
€ 5,89
Hibiscus thee 20 x 2g
Deze hoogwaardige hibiscusthee is in tropische landen een niet weg te denken thee vanwege haar fris-zure en dieprode kenmerken. Daarnaast is deze hibiscusthee puur, zonder toevoegingen, gezond en smaakvol die jou een ontspannende dag levert.
€ 1,99
BIO Aloe vera sap ESP 1000ml
Er wordt aangenomen dat het regelmatig gebruik van biologisch aloë vera-sap de symptomen van huidaandoeningen kan verlichten en de conditie van ons haar kan versterken.
€ 11,49
Diatomeeënaarde 1kg - ca. 5l
Diatomeeënaarde is 100% natuurlijk van fijn gemalen fossielen welke bijzonder veel mineralen bevatten en geschikt voor consumptie (food grade)
€ 19,99
Magnesiumsulfaat (bitterzout) 1kg
Magnesiumsulfaat/bitterzout is een bijzonder mineraalzout voor met name uitwendige gebruik en heeft een reinigende werking op het lichaam en huid.
€ 4,59