Suikervervangers Bekijk Meer  
Berkensuiker - Xylitol 1kg
Berkensuiker - Xylitol afkomstig van berkenboom is een natuurlijke zoetstof en levert 75% minder koolhydraten dan sucrose (suiker).
Bekijk onze video op Youtube
€ 12,99
Erythritol 1kg
Erythritol is een natuurlijke zoetstof die laag in calorieën is en daarnaast smaakt als suiker. Hierdoor is erythritol geschikt voor mensen met diabetes.
€ 9,49
BIO Kokosbloesemsuiker 250g
BIO kokosbloesemsuiker is een natuurlijke suiker die wordt gewonnen uit biologische kokosbloesem. Het ziet eruit als bruine suiker, maar het is veel lekkerder en heeft grotere voedingswaarde.
Bekijk onze video op Youtube
€ 3,65
Stevia 200 tabletten
Stevia is natuurlijke zoetstof, ca 35 x efficiënter en tegelijkertijd caloriearm dan bietsuiker, 1 tablet komt overeen met 1 theelepel suiker.
€ 3,99
Paardenbloemsiroop 150ml
De siroop in thee op pannekoek of brood heeft een schat aan vitaminen, mineralen en andere stoffen die gezondheidsvoordelen hebben.
€ 5,49
Pectine voor jam 30g
Pectine is een natuurlijk bindmiddel wat bij verhitting in combinatie met suiker een gelei vormt, ideaal voor het maken van jam.
€ 2,49
Kweeperensiroop 200ml
Kweeperensiroop is vooral geweldig om in de thee te gebruiken. Door zijn aroma en een beetje zure smaak krijg je een perfecte smaakcombinatie.Kweeperensiroop is volgens traditionele recepten gemaakt en alleen uit natuurlijke ingrediënten. 
€ 5,99
Lindebloesem honing 1kg
Lindebloesem honing (Lindehoning) is een seizoenshoning, welke in de thee, koffie of melk kan worden gebruikt.
€ 11,69
Essentiële oliën Bekijk Meer  
Roos 10% etherische olie 10ml
Delicate rozenolie met een heerlijke bloemige en exotische geur. Natuurlijke oplossing in jojoba-olie.
€ 34,99
Kruidnagel essentiële olie
Kruidnagelolie wordt, naast zijn heerlijke aroma, ook gebruikt om de symptomen van acne bij adolescenten te behandelen, en zelfs cellulitis, die veel voorkomt bij vrouwen.
€ 5,59
Jasmijn 10% etherische olie 10ml
Delicate jasmijnolie met een heerlijke bloemige en exotische geur. Natuurlijke oplossing in jojoba-olie.
€ 14,19
Bergamot etherische olie
Deze bergamot etherische olie heeft een verkwikkende geur die op vele manieren te gebruiken is. Denk bijvoorbeeld aan in een aromalampje, tijdens een heerlijk warm bad of als bestanddeel bij de massage-olie. 
€ 3,79
Dennen etherische olie
Dennenboom olie heeft een intense, frisse geur, die ons in de eerste plaats doet denken aan een boswandeling.
€ 5,89
Citronella etherische olie
Citronella-olie heeft een frisse, zoetzure geur van citrus. Hij helpt bij het ontspanning en de verbetering van het algemene welzijn.
€ 5,39