Over IetsGezond

Meet the Team!

Hier zijn we, de mensen achter de schermen van ietsGezond.nl:
Maya, Martin, Wojtek en Lukas.

Hoe zijn we begonnen met de winkel?
Waarom zijn we geïnteresseerd in een gezonde levensstijl?

Het antwoord is - we houden van de natuur!
Wie van ons houdt er niet van om in de buurt van de natuur te zijn - om te zien hoe alles bloeit en sterker wordt? Deze passie heeft geresulteerd in onze liefde voor natuurlijke en gezonde producten. Het gebruik van de kracht van de natuur is dus onze passie en levensstijl geworden. Dankzij producten van planten maken we onze dagelijkse maaltijden rijker - zowel in gunstige voedingswaarden als in het creëren van unieke composities die onze ogen ook een plezier doen.

Inspiratie

Waar halen we inspiratie uit?
Uit de natuur, van voedsel producenten, van sociale media, van beurzen. Dus, kortom, van andere mensen. Wij krijgen het van veel creatieve mensen die hun best hebben gedaan om voedsel gezonder, voedzamer en mooier te maken.

We kijken naar anderen die experimenteren en we zijn verheugd om nieuwe producten te testen. Producten zoals gedroogde bloemblaadjes. Sommige zijn zoet, andere gekruid, maar ze zien er allemaal zo mooi uit!

Voorbeeld: wat je op de foto ziet zijn gedroogde rozenknoppen, korenbloemblaadjes en onze favoriete frambozen thee.

Zorgen over het milieu

ECO loosefill - wat is het?

Je hebt misschien in onze pakketten stukjes gezien die op piepschuim lijken. Gelukkig voor het milieu, is het dat niet. Voor de meer kwetsbare producten gebruiken we speciale loosefill die niet alleen gerecycled en weer recyclebaar is, maar ook biologisch afbreekbaar in de aanwezigheid van micro-organismen. Je kunt de exacte beschrijving van de verpakking op de foto bekijken.

1 januari 2019 niuwe locatie

Van de nieuwste mijlpalen die we hebben gehaald, vonden we vooral degene waarin we de stap zetten om naar een geschikt kantoor te verhuizen. Zo trots om te groeien!

Met de start van het nieuwe jaar, precies op 01.01.2019, zijn we verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie in het industriële deel van Almere dat ons veel ruimte biedt voor het opslaan en verpakken van producten, evenals mooie kantoorwerkplekken erboven. We werken graag in Almere!