Goedkope groene thee kopen | ietsGezond.nl

Groene thee

Groene thee

Wist jij dat de groene thee één van de gezondste drankjes die we kunnen drinken? Groene thee biedt bescherming tegen hart- en vaatziekten, doodt bacteriën en KAN bescherming bieden tegen kanker. Daarnaast stimuleert groene thee de hersenfunctie. Onthoudt wel dat groene thee geen wondermiddel is. Om optimaal te profiteren van de groene thee, is het verstandig om de groene thee in combinatie met een gezond en gevarieerd voedingspatroon te gebruiken. Daarnaast is het verstandig om dagelijks minstens twintig minuten te lopen. Ook is het vermijden van onnodige gifstoffen en het zorgen voor een goede en ontspannen nachtrust een pluspunt. Bekijk eens onze voorraad groene thee hier beneden en ga lekker genieten!

Groene thee met ginseng 20 x 1.5g
Deze groene thee is voornamelijk eetlustremmend en haalt de trek in zoetigheid weg. In de verpakking zitten 20 theezakjes.
€ 2,49
Groene thee met granaatappel 20 x 1.5g
Neem lekker de tijd om te genieten van deze groene thee met granaatappel zodat jij even een moment voor jezelf kan nemen. Daarnaast neemt deze groene thee met granaatappel jouw mee naar een nieuw avontuur van ontspanning.
€ 2,49
Groene thee met gember 20 x 1.5g
Ben jij klaar om lekker te kunnen genieten van deze groene thee met gember? Deze thee kent namelijk een zachte en pure smaak van groene thee met een kruidige twist van gember waardoor jij lekker kan ontspannen na bijvoorbeeld een lange werkdag.
€ 2,49
BIO Matcha thee / poeder 100g
Is een extreem exclusieve en hoogwaardige groene thee wat ook wel “de koningin van groene thee” wordt genoemd en bevat een schat aan antioxidanten.
€ 6,99
Groene thee
Groene thee is een van de edelste theesoorten, het verbergt de "geheimen van het lange leven". 
€ 1,99
Groene thee met kweepeer 20 x 1.5g
Deze groene thee met kweepeer zit vol met vezels en is erg goed tegen darmklachten. In de verpakking zitten 20 theezakjes.
€ 2,49