Lekkere verschillende soorten thee kopen | ietsGezond.nl

Thee

Thee

Thee is een warme drank die wordt gemaakt door de gedroogde bladeren, van de theeplant Camellia sinensis, te mengen in gekookte water. Alle andere thee, die niet van deze plant afkomstig zijn (bijvoorbeeld kamillethee of rooibos), zijn dan geen echte thee maar kruidenthee. IetsGezond levert beide soorten lekkere theeën in verschillende soorten smaken thee. Daarnaast leveren wij ook vruchtenthee, groene thee en overige thee. Bekijk eens onze voorraad thee hier beneden en ga lekker genieten!

Muntthee 20 x 2g
Thee van muntblaadjes ontspant en verfrist en biedt comfort na een zware maaltijd.
€ 1,99
Citroenmelisse thee 20 x 2g
Geeft u een rustig gevoel na een hectische dag, het verlicht stress en angst en zit vol antioxidanten en helpt het spijsverteringsproces.
€ 1,99
Groene thee met ginseng 20 x 1.5g
Deze groene thee is voornamelijk eetlustremmend en haalt de trek in zoetigheid weg. In de verpakking zitten 20 theezakjes.
€ 2,49
Witte moerbeiblad thee 20 x 2g
Deze thee werkt goed voor de metabolisme (dieet) van suikers in het lichaam en het handhaven van de juiste glucosegehalte in het bloed.
€ 1,99
Kamillethee 20 x 1.5g
De overvloed van natuurlijke ingrediënten in de zonnige kamille thee zorgt voor een unieke bron van plezier en een heerlijke smaakbeleving.
€ 1,99
Hibiscus bloemen gedroogd 50g
Hibiscus thee, die afkomstig is van de bloemplant, wordt vooral gewaardeerd in de natuurgeneeskunde en heeft o.a een hoge vitamine C gehalte.
€ 3,49
Yerba Mate classic 20 x 2g
Deze Yerba Mate thee ondersteunt voornamelijk in de stofwisseling van vetten, geeft energie en reinigt het lichaam. In de verpakking zitten 20 theezakjes.
€ 2,49
Sint-janskruid thee 20 x 1.5g
Sint-janskruid draagt bij aan een geestelijke balans en biedt ondersteuning bij een sombere gemoedstoestand of overgangsverschijnselen.
€ 1,99