Lekkere verschillende soorten thee kopen | ietsGezond.nl

Thee

Thee

Thee is een warme drank die wordt gemaakt door de gedroogde bladeren, van de theeplant Camellia sinensis, te mengen in gekookte water. Alle andere thee, die niet van deze plant afkomstig zijn (bijvoorbeeld kamillethee of rooibos), zijn dan geen echte thee maar kruidenthee. IetsGezond levert beide soorten lekkere theeën in verschillende soorten smaken thee. Daarnaast leveren wij ook vruchtenthee, groene thee en overige thee. Bekijk eens onze voorraad thee hier beneden en ga lekker genieten!

-50%
Ginkgo biloba thee 100g
Is een kruidmiddel van de Japanse notenboom of tempelboom en bevorderd de doorstroming van het bloed door de bloedvaten.
€ 1,95
€ 3,89
Muntthee 20 x 2g
Laatste stuks in voorraad
Thee van muntblaadjes ontspant en verfrist en biedt comfort na een zware maaltijd.
€ 1,99
Citroenmelisse thee 20 x 2g
Geeft u een rustig gevoel na een hectische dag, het verlicht stress en angst en zit vol antioxidanten en helpt het spijsverteringsproces.
€ 1,99
Kamillethee 20 x 1.5g
Laatste stuks in voorraad
Bevat een overvloed van natuurlijke ingrediënten. De zonnige kamille thee zorgt voor een unieke bron van plezier en een heerlijke smaakbeleving. 
€ 1,99
Sint-janskruid thee 20 x 1.5g
Sint-janskruid draagt bij aan een geestelijke balans en biedt ondersteuning bij een sombere gemoedstoestand of overgangsverschijnselen.
€ 1,99
Brandnetelthee 20 x 1.5g
Brandnetel thee staat al vele eeuwen bekend en gewaardeerd om zijn vele gezonde eigenschappen.
€ 1,99
Heermoesthee 20 x 1.5g
Heermoes is vanouds bekend als medicijn, bezit veel mineralen, vitaminen en stimuleert o.a. de aanmaak en het herstel van bindweefsel.
€ 1,99
Witte moerbeiblad thee 20 x 2g
Deze thee werkt goed voor de metabolisme (dieet) van suikers in het lichaam en het handhaven van de juiste glucosegehalte in het bloed.
€ 1,99