Goedkope natuurlijke verzorgingsproducten | ietsGezond.nl

Voor lichaam en geest

Cosmetica zijn middelen ter verhoging van de hygiëne, lichamelijke reinheid en het uiterlijk schoon. Die je ook verzorgingsproducten kan noemen.

Een mooi, goed verzorgd en gladde huid is de droom van elke vrouw. Systematische gebruiken van verzorgingsproducten zoals oliën kan een gezonde uitstraling garanderen. De cosmetica industrie maakt regelmatig gebruik van oliën en worden in het bijzonder gewaardeerd vanwege de rijkdom aan voedingsstoffen met hydraterend en verjongend effect, bijvoorbeeld arganolie. Ze kunnen rechtstreeks gebruikt worden of als ingrediënt voor natuurlijke cosmetica. Oliën werden al in het Oude Egypte gebruikt wegens hun eigenschappen.

Andere cosmetica worden vaak gebruikt tijdens het bad, bijvoorbeeld kan je magnesium chloride gebruiken om dit mineraal in uw lichaam aan te vullen. Check de omschrijvingen van onze andere verzorgingsproducten. Als je iets kan niet vinden, neem dan vooral contact met ons op.

Groenlipmosselcrème + eucalyptusolie 250ml
Laatste stuks in voorraad
Mosselcrème is een effectieve methode om artrose te behandelen en reumatische pijn te verlichten; het helpt onze gewrichten volledig functioneel te houden.
€ 9,39
Bergamot etherische olie
Deze bergamot etherische olie heeft een verkwikkende geur die op vele manieren te gebruiken is. Denk bijvoorbeeld aan in een aromalampje, tijdens een heerlijk warm bad of als bestanddeel bij de massage-olie. 
€ 3,79
Abrikozenpitolie geraffineerd
Deze abrikozenpitolie maakt de huid soepel, glad en wordt snel opgenomen. Daarnaast werkt de abrikozenpitolie verzachtend bij zonnebrand. Ook bevat de abrikozenolie geen kleurstoffen, is ongeparfurmeerd, conserveringsvrij en 100% natuurlijk.
€ 4,35
-20%
Magnesiumchloride vlokken
Het magnesiumchloride is een magnesiumzout, dat tijdens het baden of massage wordt gebruikt en bevordert allerlei processen in het lichaam.
€ 5,59
€ 6,99
Hennep balsem
De Hennep balsem is van onschatbare waarde bij sport en andere fysieke activiteiten, het verlicht krampen, gekneusde en uitgerekte spieren.
€ 9,29
Zeep met Teer
Reinigt perfect en verzorgt de huid die gevoelig is voor irritatie.
€ 4,49
Dennen etherische olie
Dennenboom olie heeft een intense, frisse geur, die ons in de eerste plaats doet denken aan een boswandeling.
€ 5,89
Cactusvijgolie
Cactusvijgolie één van de beste puur natuurlijke schoonheidsproducten van de natuur. Cactusvijgolie verminderd rimpels, verzacht de huid, maakt haren weer glanzend en nagels sterk!
€ 9,95
Zeep met Goudsbloem
Zeep met Goudsbloem (Calendula Officinalis) reinigt en verzorgt perfect alle huidtypes - vooral beschadigd en droog. 
€ 3,95
Citronella etherische olie
Citronella-olie heeft een frisse, zoetzure geur van citrus. Hij helpt bij het ontspanning en de verbetering van het algemene welzijn.
€ 5,39