Goedkope natuurlijke verzorgingsproducten | ietsGezond.nl

Voor lichaam en geest

Cosmetica zijn middelen ter verhoging van de hygiëne, lichamelijke reinheid en het uiterlijk schoon. Die je ook verzorgingsproducten kan noemen.

Een mooi, goed verzorgd en gladde huid is de droom van elke vrouw. Systematische gebruiken van verzorgingsproducten zoals oliën kan een gezonde uitstraling garanderen. De cosmetica industrie maakt regelmatig gebruik van oliën en worden in het bijzonder gewaardeerd vanwege de rijkdom aan voedingsstoffen met hydraterend en verjongend effect, bijvoorbeeld arganolie. Ze kunnen rechtstreeks gebruikt worden of als ingrediënt voor natuurlijke cosmetica. Oliën werden al in het Oude Egypte gebruikt wegens hun eigenschappen.

Andere cosmetica worden vaak gebruikt tijdens het bad, bijvoorbeeld kan je magnesium chloride gebruiken om dit mineraal in uw lichaam aan te vullen. Check de omschrijvingen van onze andere verzorgingsproducten. Als je iets kan niet vinden, neem dan vooral contact met ons op.

Hyaluronzuur 3% serum gel 30ml
Hyaluronzuur is een lichaamseige stof die afneemt bij veroudering. De gel heeft stimuleerd een hydraterende werking voor gezicht en haar.
€ 5,69
Magnesium Chloride vlokken
Het Magnesium Chloride is een magnesiumzout, dat tijdens het baden of massage wordt gebruikt en bevordert allerlei processen in het lichaam.
€ 2,19
Arganolie koudgeperst
Arganolie is een van de meest dure oliën ter wereld en werkt als een sterke antioxidant, geschikt voor huid, haar en nagels.
€ 7,59
Kaneelolie essence 100ml
Kaneelolie met een handige pipet is een sterk aromatische olie die wordt verkregen middels destillatie, wordt veel toegepast in cosmetica, ontspannend bad, aromatherapie.
€ 11,55
Jojobaolie koudgeperst
Jojobaolie met een handige pipet is een koud geperste olie van Jojoba zaden, met een zeer hoge biologische compatibiliteit met de huid en wordt veel gebruikt in cosmetica.
€ 8,69
Lippenstift argan
Lippenbalsem met fameuse argan olie is geschikt voor dagelijks gebruik. Het werkt hydraterend en kan ’s nachts worden gebruikt.
€ 2,39
-10%
Natriumbicarbonaat (baking soda) 1kg
Natriumwaterstofcarbonaat wordt gebruikt in medicijnen o.a voor maagzuur en werkt ook als een natuurlijke peeling voor het lichaam.
€ 2,69
€ 2,99
Natuurlijke zeep rozen 100g
Zeep met o.a. het kostbare rozenolie van damascus roos heeft een intens roosrijke geur, voor de dagelijkse verzorging van het lichaam.
€ 3,89
Groene klei 150g - zonder chemische toevoegingen
Groene montmorillonietklei is een klei die de sterkste werking heeft onder andere cosmetische kleien. Het heeft een hoge concentratie aan silicium, zink, ijzerionen en aluminiumoxide, die de groei van rottende bacteriën verminderen.
€ 4,99
Witte klei Kaolinite 150g
Witte klei Kaolinite ook bekend als Chinese of porselein klei is de meest zachte van alle soorten klei. Door de milde werking wordt het aanbevolen voor droge en gevoelige huidverzorging.
€ 4,19
Bitterzout (Epsom zout / magnesiumsulfaat) 1kg
Bitterzout (Epsom zout / Magnesiumsulfaat) is een bijzonder mineraalzout voor met name uitwendige gebruik en heeft een reinigende werking op het lichaam en huid.
€ 4,59
Wasnoten met waszakje
Het vruchtvlees van de grote zeepnoot bevat saponinen wat een reinigende en antibacteriële eigenschappen bevat en werkt als een soort zeep.
€ 8,95