Decoratie

Decoratie

Decoratie

Niks leukers en gezelligers dan decoratie. In huis, in de tuin, maar ook op je bord. Het ziet er gezellig en vrolijk uit en geeft de wat saai ogende gerechten net wat extra’s. Eetbare bloemen, zijn leuk voor de kleur maar sommige kunnen ook een heerlijk subtiel smaakje afgegeven.

BIO Korenbloemblaadjes eetbaar
Korenbloemblaadjes kunnen worden gebruikt om een ​​smakelijke en aromatische infusie te bereiden. Het werkt ook goed als decoratie van gerechten en desserts.
€ 5,69
Granaatappel bloemen eetbaar
De gedroogde bloemblaadjes van de granaatappel hebben een prachtige, intens rode kleur. De bloemblaadjes zijn geschikt als toevoeging aan uiteenlopende gerechten.
€ 3,79
Sinaasappel bloemblaadjes eetbaar
De gedroogde bloemblaadjes van de sinaasappel zijn geel / oranje van kleur en hebben een sterk aroma. De geur ligt een beetje tussen die van citroen en sinaasappel zelf in. 


€ 3,95
Bloemblaadjes mix
Met deze eetbare bloemblaadjes mix maak jij van elke maaltijd een feestje. Gebruik deze bloemblaadjes mix als een garnering voor jouw toetje, yoghurt en of salade.
€ 3,99
Chilipeper stripes
Ga lekker genieten van Chilipeper stripes te gebruiken in curry gerechten, stoofschotels en salade. Naast de smaak kunnen de Chilipeper stripes ook gebruikt worden voor garnering.
€ 3,99
Helichrysum (Strobloem) bloemblaadjes eetbaar
Deze eetbare helichrysum (strobloem) bloemblaadjes zijn heerlijk en een kleurrijke toevoeging voor jouw salade, toetje of andere maaltijden. Daarnaast bevatten de strobloem bloemblaadjes hele gezonde stofjes.
€ 3,65
Vlierbesbloemen eetbaar
Deze vlierbes bloemblaadjes zijn bijzonder van smaak door salades. Uiteraard kunnen deze vlierbes bloemblaadjes ook gebruikt worden als decoratie bij verschillende soorten gerechten zoals soep.
€ 3,75
Tomaten met chili en oregano
Dit is een kruidenmix die bestaat uit gedroogde tomaten, chili en oregano. Lekker om bij mediterrane gerechten toe te voegen of bij tosti's.
€ 1,69
Tomaten met zwarte komijn en daslook
Dit is een kruidenmix die bestaat uit gedroogde tomaten, zwarte komijn en daslook. Het is heel aromatisch, dus kan het een groot verschil maken voor smaak van een gerecht.
€ 2,09
Roze korenbloem bloemblaadjes eetbaar
Deze eetbare roze korenbloem bloemblaadjes zijn heerlijk en een kleurrijke toevoeging voor jouw salade of andere maaltijden. Daarnaast bevatten de roze korenbloem bloemblaadjes hele gezonde stofjes.
€ 4,29
Rozenknopjes eetbaar
Deze rode en gele eetbare rozenknopjes zijn heel lekker om te gebruiken voor het maken van snoepjes, desserts, jam en rozenthee. Daarnaast is het aangeraden om deze rozenknopjes niet te wassen voordat je ze toevoegt aan een gerecht of drankje.
€ 4,19
Goudsbloem bloemblaadjes eetbaar
Deze eetbare goudsbloem bloemblaadjes zijn heerlijk en een kleurrijke toevoeging voor jouw salade of andere maaltijden. Daarnaast bevatten de goudsbloem bloemblaadjes hele gezonde stofjes.
€ 3,89