Meest populaire zoetstoffen en natuurlijke honingen kopen | ietsGezond.nl

Zoetstoffen en honing

Zoetstoffen en honingen

Ben je op zoek naar een zoetstoffen alternatieven voor bietensuiker? Jij bent op de perfecte plek! Maak kennis met xylitol (berkensuiker), stevia,
kokossuiker, erythritol en leer hun eigenschappen. Eet minder calorieën in jouw lekkernijen door het gebruik maken van deze zoetstoffen.

Aantal voorbeelden: stevia vormt een mengsel van zoetstoffen die uit de steviaplant komt. Hierdoor is de stevia dus ongeveer 300 keer zoeter dan gewone suiker met maar 0 calorieën. Echter ervaren sommige mensen een bittere smaak bij de zoetstof stevia. Xylitol (berkensuiker) is een natuurlijke zoetstof die in velen soorten vezels van groenten en fruit zitten en vaak wordt gebruikt bij snoepgoed. Daarnaast levert xylitol 40% minder calorieën op dan bij normale suikers terwijl de smaak hetzelfde is. Suikerbieten is het verleden, gebruik daarom onze gezonde zoetstoffen en voel je geweldig!

Xylitol (berkensuiker) uit Finland 1kg
Berkensuiker - Xylitol afkomstig van berkenboom is een natuurlijke zoetstof en levert 75% minder koolhydraten dan sucrose (suiker).
Bekijk onze video op Youtube
€ 9,99
Erythritol 1kg
Erythrol (erythritol) is een van de zoetstoffen die het vaakst wordt gekozen door mensen die worstelen met diabetes, overgewicht en obesitas.De smaak en het uiterlijk van erythrol lijkt op de traditionele suiker.
€ 8,45
BIO Kokosbloesemsuiker 250g
BIO kokosbloesemsuiker is een natuurlijke suiker die wordt gewonnen uit biologische kokosbloesem. Het ziet eruit als bruine suiker, maar het is veel lekkerder en heeft grotere voedingswaarde.
Bekijk onze video op Youtube
€ 2,99
Paardenbloemsiroop 150ml
De paardenbloemsiroop in thee, op pannenkoek of brood heeft een schat aan vitaminen, mineralen en andere stoffen die gezondheidsvoordelen hebben.
€ 5,79
Pectine voor jam 30g
Pectine is een natuurlijk bindmiddel wat bij verhitting in combinatie met suiker een gelei vormt, ideaal voor het maken van jam.
€ 2,49
Kweeperensiroop 200ml
Kweeperensiroop is vooral geweldig om in de thee te gebruiken. Door zijn aroma en een beetje zure smaak krijg je een perfecte smaakcombinatie.Kweeperensiroop is volgens traditionele recepten gemaakt en alleen uit natuurlijke ingrediënten. 
€ 5,99
Lindebloesem honing 1kg
Lindebloesem honing (Lindehoning) is een seizoenshoning, welke in de thee, koffie of melk kan worden gebruikt.
€ 11,89
Acacia honing 1kg
In vergelijking met andere honingsoorten is deze honing langer vloeibaar en veel zoeter van smaak dus goed voor warme melk, koffie of thee.
€ 12,99
Frambozensiroop met lindebloesem 150ml
In juni, bij stralend weer en omgeven van bijen, zijn de geurige lindebloesem verzameld voor jou. Uiteindelijk werd het gecombineerd met lekkere frambozensiroop waardoor het een perfecte toevoeging is voor jouw thee, yoghurt, kwark of gebak.
€ 4,59
Boekweithoning 1kg
De gezonde, donkere honing van boekweit bloemen is o.a. goed voor de doorbloeding van de aderen, bij vermoeidheid, verkoudheid en bij erge hoest.
€ 12,39
BIO Kokosbloesemsuiker 1kg
Kokossuiker komt van de kokosbloesem, lijkt op bruine suiker maar heeft een gunstig effect op het zenuwstelsel, immuunsysteem en bloedcirculatie.
Bekijk onze video op Youtube
€ 9,19
Honingdauwhoning 1kg
Honingdauw word afgescheiden door blad- en schildluizen en ook door sommige rupsen en bevat als honing meer vitamines en mineralen.
€ 16,95