Siroop

Siroop

Siroop

Op deze pagina zijn verschillende soorten/smaken siropen te vinden. Allemaal met hun eigen gezonde eigenschappen, vitamines en mineralen.
Deze verschillende siropen kunnen ook in gerechten worden verwerkt of als versiering op een bord worden gebruikt.

Vlierbessensiroop
Natuurlijk, gepasteuriseerd vlierbessensap, bevat alleen natuurlijke ingrediënten met toevoeging van suiker en citroensap.
€ 5,99
Sinaasappel- en gembersiroop
De combinatie van sinaasappel en gember zorgt voor een verbazingwekkende en unieke verfrissing.
€ 5,99
Frambozen- en gembersiroop
Frambozensiroop met gember is gepasteuriseerd en bevat geen kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen.
€ 6,39
Gembersiroop
Gembersiroop geeft een zoet smaak aan gerechten en is een heerlijk toevoeging in sauzen en saladedressings. Daarnaast is het een goede vervanging van verse gember, maar is deze gembersiroop iets zachter en zoeter van smaak.
€ 5,99
BIO Agavesiroop 1,1kg
BIO Agavesiroop is heerlijk zoet, iets dunner dan honing, lost gemakkelijk op waardoor het eenvoudig kan worden gebruikt in allerlei recepten.
€ 10,69
Frambozensiroop met lindebloesem 150ml
In juni, bij stralend weer en omgeven van bijen, zijn de geurige lindebloesem verzameld voor jou. Uiteindelijk werd het gecombineerd met lekkere frambozensiroop waardoor het een perfecte toevoeging is voor jouw thee, yoghurt, kwark of gebak.
€ 4,59
Vlierbloesem siroop 150ml
Deze siroop bevat de gezonde eigenschappen van de vlierbessenbloem met o.a. essentiële oliën, veel vitamines en mineralen.
€ 4,79
Kweeperensiroop 200ml
Kweeperensiroop is vooral geweldig om in de thee te gebruiken. Door zijn aroma en een beetje zure smaak krijg je een perfecte smaakcombinatie.Kweeperensiroop is volgens traditionele recepten gemaakt en alleen uit natuurlijke ingrediënten. 
€ 5,99
Paardenbloemsiroop 150ml
De paardenbloemsiroop in thee, op pannenkoek of brood heeft een schat aan vitaminen, mineralen en andere stoffen die gezondheidsvoordelen hebben.
€ 5,79
BIO Aardbeiensiroop 270ml
Aardbeiensiroop is perfect als smaak- en vitamine-toevoeging aan thee en andere dranken. 
€ 5,39
BIO Rozenbottel siroop 270ml
Rozenbottel siroop is perfect als smaak- en vitaminetoevoeging aan thee en andere dranken.
€ 4,75
Esdoornsiroop (Ahornsiroop) 170ml
Ahornsiroop wordt voornamelijk gebruikt als topping voor pannenkoeken. Het is een geweldige aanvulling op fruit, toast, cake, ijs, yoghurt, ontbijtgranen, salades, sauzen en dipsauzen. 
€ 7,39