Groentezaden

Groentezaden

Groentezaden

Wil jij je eigen groenten maken in bijv. de tuin? Dat kan met onze groente zaden. Denk bijvoorbeeld aan verse radijs, broccoli, koolrabi of spinazie. Maar ook groenten waarvan je waarschijnlijk nooit hebt gehoord. We hebben het allemaal! Voeg de groenten bijvoorbeeld toe in jou salade of lekker op een broodje. Naast dat het heel erg lekker is, is het natuurlijk ook een erg leuke/leerzame bezigheid voor jezelf als de kinderen. 

Boerenkool Kapral
De boerenkool is een vroege seizoensproduct die bedoeld is voor gelijke consumptie. De plant groeit laag (rond 40 - 50 cm hoog). De donkergroene bladeren zijn blaren en erg krullend. De boerenkool kan temperaturen van -15 celsius overleven.
€ 0,99
Peterselie wortel Halblange
De peterseliewortel halblange is een late seizoensproduct die bedoeld is voor de herfstoogst. De 22 cm lange conische wortel heeft een witte kleur. Het aromatische vruchtvlees heeft een wit-crèmekleur.
€ 0,99
Spinazie Matador
De spinazie matador is een middenlate seizoensproduct voor de lente, herfst en overwintering. De bladeren zijn middelgroot en groen. Zaaien van maart tot mei, voor de herfst oogst in augustus en voor de overwintering in augustus.
€ 0,99
Bloemkool Early Snowball X
De bloemkool is een zeer vroege seizoensproduct, bedoeld voor de lente-, zomer- en herfst oogst. het oogsten zou kunnen worden uitgevoerd na 65 dagen. Creëert een beknopte, sneeuwwitte, grote kop goed bedekt met brede bladeren.
€ 0,99
Ui Wolska
De ui wolska is een zeer late seizoensproduct. De ui-bol is groot van een sferisch-diamantvorm en een stro gele kleur. Het vruchtvlees is wit en sappig. De ui-bol wordt aanbevolen voor direct verbruik of voor langdurige opslag.
€ 1,19
Koolrabi Gigant
De kodrarabi gigant is een late seizoensproduct die geoogst kan worden na 100-120 dagen. De gigant heeft zeer grote wortels, zelfs tot 5 kg. Wit, sappig en taai vlees wordt niet lang houtachtig. Ideaal voor direct verbruik, opslag en invriezen. 
€ 0,99
Ijssla Koningin van de zomer
Ijssla is een vroege seizoensproduct (vegetarisch | 50-55 dagen), zeer goed bestand tegen vriesweer en meeldauw, bedoeld voor de lente en herfstteelt. 
€ 0,99
BIO Radijs National 2
Bio Radijs National 2 is bedoeld voor de grondteelt het hele seizoen door. Vormt rood met een wit bolvormig uiteinde en kennen grote bollen met veel vitamines. De Radijs kent een milde van smaak. 
€ 1,29
Broccoli Calabrese
De broccoli calabrese is vooral geschikt voor het kweken van akkers. Het heeft vrij dik gebladerte met donkere, zilverachtig blauwgroene bladeren. Het is zeer goed bestand tegen bouten. Dat verlengt de oogstperiode.
€ 0,99
Radijs Saxa 3
De radijs saxa 3 is bedoeld voor de lente en herfst. Ze groeien in het open veld. De bollen zijn groot, rond en scharlakenrood, met een diameter van 2,5 cm. Deze soort groente is bestand tegen bouten en splijten van de bollen.
€ 0,99
Witte kool Kamienna Glowa
Dit is een late variëteit die bedoeld is voor zowel onmiddellijke consumptie als opslag. De kop is groot, rond, goed afgesloten, stevig en dik. Het is bestand tegen splijten en vroege vorst.
€ 0,99
Komkommer (Picklings) Sremski F1
Een vroege, hoogproductieve hybride variëteit met een hoge tolerantie voor ziekten. Het is bedoeld voor het rooien in open velden en onder lage tunnels voor de vroege oogst.
€ 1,39