Goedkope gedroogde bloemblaadjes kopen | ietsGezond.nl

Bloemblaadjes

Ga lekker genieten van onze verschillende soorten bloemblaadjes. Naast dat de bloemblaadjes een gezonde toevoeging zijn, kunnen de bloembladen bijna elke maaltijd veel lekkerder maken. Daarnaast zijn bloembladen ideaal om aan thee of kruideninfusie toe te voegen. Bekijk eens onze volledige assortiment bloembladen en ontdek hun kleuren/smaken.

Hibiscus bloemen gedroogd 50g
Hibiscus thee, die afkomstig is van de bloemplant, wordt vooral gewaardeerd in de natuurgeneeskunde en heeft o.a een hoge vitamine C gehalte.
€ 3,49
Groot kaasjeskruid bloemblaadjes eetbaar
Deze eetbare kaasjeskruid bloemblaadjes zijn heerlijk en een kleurrijke toevoeging voor jouw salade of andere maaltijden. Daarnaast bevatten de kaasjeskruid bloemblaadjes hele gezonde stofjes.
€ 3,99
Vlierbesbloemen eetbaar
Laatste stuks in voorraad
Deze vlierbes bloemblaadjes zijn bijzonder van smaak door salades. Uiteraard kunnen deze vlierbes bloemblaadjes ook gebruikt worden als decoratie bij verschillende soorten gerechten zoals soep.
€ 3,75
Helichrysum (Strobloem) bloemblaadjes eetbaar
Deze eetbare helichrysum (strobloem) bloemblaadjes zijn heerlijk en een kleurrijke toevoeging voor jouw salade, toetje of andere maaltijden. Daarnaast bevatten de strobloem bloemblaadjes hele gezonde stofjes.
€ 3,65
Bloemblaadjes mix
Met deze eetbare bloemblaadjes mix maak jij van elke maaltijd een feestje. Gebruik deze bloemblaadjes mix als een garnering voor jouw toetje, yoghurt en of salade.
€ 4,29
Sinaasappel bloemblaadjes eetbaar
De gedroogde bloemblaadjes van de sinaasappel zijn geel / oranje van kleur en hebben een sterk aroma. De geur ligt een beetje tussen die van citroen en sinaasappel zelf in. 


€ 3,95
BIO Korenbloemblaadjes eetbaar
Korenbloemblaadjes kunnen worden gebruikt om een ​​smakelijke en aromatische infusie te bereiden. Het werkt ook goed als decoratie van gerechten en desserts.
€ 5,69
BIO Goudsbloem bloemblaadjes eetbaar
Goudsbloem bloemblaadjes kunnen worden gebruikt om een ​​smakelijke en aromatische infusie te bereiden. Het werkt ook goed als decoratie van gerechten en desserts.
€ 4,29
BIO Lavendelbloemen
De lavendel kan worden gebruikt als insectenwerend middel bijvoorbeeld tegen motten. 
€ 4,89
BIO Paardenbloemen gedroogd
Paardebloem, zowel vers als gedroogd, kan aan salades worden toegevoegd. Het is goed voor de metabolische processen en ondersteunt de werking van de lever.
€ 3,49
BIO Rozenknopjes eetbaar
Biologische rozenknoppen kunnen worden gebruikt als een fijnere toevoeging aan elke soort, drankjes en desserts, je kunt het ook als thee drinken.
€ 6,49