ECO huishoudproducten kopen voor een lage prijs | ietsGezond.nl

Huishoudproducten

Ben jij nog van plan om iets schoon te maken? Dan ben je bij ietsGezond op het goede adres! Denk bijvoorbeeld aan onze Milieuvriendelijk Schoonmaakmiddelen set (wat bestaat uit: eco keukenreiniger, eco handzeep, eco glasreiniger, eco allesreiniger, eco WC reiniger, eco afwasmiddel, eco badkamerreiniger en wasnoten met een zakje) voor een voordelige prijs of ecologische tissues. Wij, als ietsGezond, houden niet alleen ons bezig met het leveren van gezonde producten, maar ook ecologische producten. 

Bamboe tissues 100 stuks
Soft, niet gebleekte tissues die huidvriendelijk zijn. Ze hebben 3 lagen, zijn vrij van chloor en ingepakt in 100% afbreekbare verpakking. Ze zijn perfect voor moeders en kinderen.
€ 3,99
Eco Keukenreiniger 750ml
Verwijdert op efficiënte wijze alle - zelfs de meest hardnekkige - vlekken, evenals plakkerig vuil en vet.
€ 4,49
Eco Handzeep 400ml
Delicate ingrediënten houden je huid gehydrateerd, zelfs na meervoudig gebruik.
Let op: dit product bevat natriumlaurethsulfaat (SLS).
€ 4,79
Eco Glasreiniger 750ml
Dit is een vloeistof voor het reinigen van glas, spiegels, kozijnen en vensterbanken.
€ 5,25
Eco Allesreiniger 1l
Ecologische allesreiniger bedoeld voor het reinigen van oppervlakken van hout, gelakt, keramiek en plastic (inclusief PVC), tegels, evenals vloeren en wanden bedekt met panelen.
€ 4,99
Eco WC Reiniger 1l
Effectief verwijdert kalk en vuil uit toiletpotten. Verfrist en laat een aangename geur achter.
€ 4,49
-15%
Wasnoten met waszakje
Het vruchtvlees van de grote zeepnoot bevat saponinen wat een reinigende en antibacteriële eigenschappen bevat en werkt als een soort zeep.
€ 8,49
€ 9,99
Eco Afwasmiddel 500ml
Dompel borden in het water en gebruik de aanbevolen dosis vloeistof. Afwassen is het meest effectief zonder overmatig schuim. Het product vertonen een bevredigende reinigingsefficiëntie bij de laagste temperaturen.
€ 3,89
Eco Badkamerreiniger 750ml
Ecologische badkamerreiniger is bedoeld voor het reinigen van wastafels, douchebakken, douchecabines, badkuipen en fittingen. Verwijdert effectief kalkaanslag, zeepresten en alle andere badkamervlekken.
€ 5,39
Stalen RVS rietje herbruikbaar
Wil jij iets voor de natuur betekenen? Met deze herbruikbare RVS rietje hoef je de oude plastic rietjes niet meer te kopen! Naast dat het veel geld scheelt, zorgt het voor minder vervuiling aan de natuur en ben je dus verantwoordelijk bezig.
€ 1,99
Citroenzuur
Citroenzuur is een organisch zuur dat van nature in kleine hoeveelheden voorkomt in de meeste levende organismen. Het wordt gebruikt om een zure smaak aan voedsel te geven. Maar het helpt ook tegen kalkaanslag, algen en roest.
€ 5,89
Borax (Natriumtetraboraat)
Borax (natriumtetraboraat) is een natuurlijk product die milieuvriendelijk is. Het is goed oplosbaar in warm water. Daarnaast wordt Borax meestal gebruikt bij voorbereiding van reinigingsmiddelen.
€ 6,99