Kruidenzaden

Kruidenzaden

Kruidenzaden

Ben jij klaar om jouw eigen kruiden te kweken? Om de kruidenzaden te kweken heb je niet heel veel potgrond nodig en daarom maakt het kweken binnenshuis heel erg makkelijk! We hebben een brede assortiment met kruidenzaden voor een goedkope prijs en snelle levering zodat jij snel kan beginnen met een hele leuke bezigheid. Dus maak jouw geurige keuze tussen de Hyssop, Oregano, Rozemarijnzaden en nog veel meer!

Rozemarijn kruidenzaden
De rozemarijn is een groenblijvende, aromatische en naaldachtige kruidenplant. Daarnaast kent de rozemarijn een harsachtige geur en heeft het mooie blauwe bloemen. De plant wordt aanbevolen voor het hele jaar.
€ 1,19
Kamille zaden
De kamille is een eenjarige plant die groeit tot een hoogte van 50 cm. Voor medicinale doeleinden is het verstandig om de witte bloemblaadjes te oogsten aan het begin van de bloei, omdat de bloemblaadjes dan nog plat liggen.
€ 0,99
Salie kruidenzaden
Medische salie is een overblijvende plant die de spijsvertering reguleert en wat gebruikt wordt voor gorgelen, tandvlees, mond en het verlichten van ontstekingen. 
€ 0,99
Marjolein kruidenzaden
Marjolein is een eenjarige plant waarvan de verse en gedroogde bladeren worden gebruikt als smaakmaker voor vlees en soepen. Daarnaast vergemakkelijkt het de spijsvertering en helpt het tegen hoofdpijn en indigestie.
€ 0,99
Hysop kruidenzaden
Hysop is een overblijvende plant en is nuttig voor indigestie, coinstipatie en bloedarmoede. Daarnaast dient het ook als een slijmoplossend middel.
€ 0,99
Kruidenmix voor de keuken
Gemengde kruiden van verschillende populaire soorten kruiden: basilicum, hartig, marjolein, oregano en tijm, een eetluststimulans en om de spijsvertering te vergemakkelijken.
€ 0,99
Oregano kruidenzaden
Oregano is een plant met geneeskrachtige eigenschappen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het versterken van tandvlees en het reguleren van het spijsverteringsstelsel. 
€ 0,99
Pepermunt kruidenzaden
De zaden van de pepermuntplant moeten worden gezaaid tijdens de periode van april-mei. Daarnaast is het belangrijk dat de plant voldoende licht krijgt. In de keuken worden de verse en of gedroogde bladeren gebruikt als kruid voor bijv. salades.
€ 1,19
Citroenmelisse kruidenzaden
Citroenmelisse is een vaste plant die gebruikt wordt als hulpmiddel om slapeloosheid, depressie en neurose te behandelen. Daarnaast wordt het gebruikt voor het maken van thee. Het wordt aangeraden om half-maart te beginnen met zaaien.
€ 0,99
Tijm kruidenzaden
De tijmen plant helpt bij zenuwpijn, kinkhoest en maagkrampen. De verse of gedroogde kruiden worden gebruikt als smaakmaker voor soepen, vlees, kaas en aardappelen. Het wordt aangeraden om tussen de periode van april-mei te beginnen met zaaien.
€ 0,99
Basilicum kruidenzaden
De lichtgroene bladeren zitten vol met een kruidige basilicumsmaak die uitstekend zijn voor het maken van pestosaus. Je kunt basilicumplanten de hele zomer binnen houden of ze het eind mei buiten verplanten.
€ 0,99
Dragon kruidenzaden
De dragon is een meerjarige plant met lichte harige bladeren. De verse of gedroogde plantendelen worden gebruikt in salades en gisting van komkommers. Het wordt aangeraden om tussen de periode van mid-maart tot mei te beginnen met zaaien.
€ 0,99