Populaire, smakelijke en unieke gedroogde kruiden en specerijen | ietsGezond.nl

Kruiden en specerijen

Kruiden en specerijen

Maak extra smaak aan jouw eten! Probeer eens onze kruiden en specerijen. Denk bijvoorbeeld aan smaakvolle kruidenmix kip/aardappelen/ Daarnaast zijn de kruiden en specerijen van ietsGezond.nl allemaal vrij van toevoegingen zoals suikers, zout en conserveermiddelen. 

Wist je bijvoorbeeld dat je Lavas Maggikruid of Kruidenmix: 18 kruiden van vader Matthew 50g heel goed als alternatief voor zout kunt gebruiken? Lekker en veel gezonder!

Chilipeper
Chilipeper komt van de chili peper, bevat veel gezonde eigenschappen en geeft de bekende scherpe smaak aan gerechten.
€ 1,49
Kruidenmix: vis
Om uw gestoomde of gebakken vis heerlijk mee op smaak te brengen.
€ 1,49
Basilicum
Basilicum heeft een kruidige smaak en een zoet aroma staat bekend als een uitgesproken Italiaans keukenkruid met een heerlijke geur in de keuken.
€ 1,49
Himalayazout fijn
Himalaya zout is een oerzeezout, op grote diepte onder de Himalaya’s gewonnen en heeft een kristallijne structuur met een lichtroze kleur.
€ 2,49
-40%
Kruidenmix: spaghetti
Deze geeigende kruidenmix maakt het maken van spaghetti of macaroni in stijl van de Italiaanse keuken.
€ 0,89
€ 1,49
Hibiscus bloemen gedroogd 50g
Hibiscus thee, die afkomstig is van de bloemplant, wordt vooral gewaardeerd in de natuurgeneeskunde en heeft o.a een hoge vitamine C gehalte.
€ 3,49
Echte marjolein (majoraan) gemalen
Echte marjolein komt uit het oosten van het Middellandse Zeegebied en heeft een intens aroma en wordt veel gebruikt in de keuken.
€ 1,49
Kala Namak zout
Kala Namak is een vulkanisch steenzout in de kleur van roze/grijs heeft een duidelijke smaak en aroma.
€ 2,99
Kruidenmix: barbecue (BBQ) 40g
Een mix van kruiden en specerijen voor vlees en vis en bij het grillen, bakken, braden en bij de BBQ voor de kenmerkende barbecuesmaak.
€ 1,49
Laurierblad gedroogd
Laurierblad van de laurierboom is een lekker en gezond kruid, wat zowel in de thee maar ook in gerechten een gewaardeerde toevoeging is.
€ 1,99
Himalayazout grof
Himalayazout bevat veel mineralen- en spoorelementen, zien er uit als kleine kristallen en heeft een aantrekkelijke kleur in de zoutmolen.
€ 3,29