Kruiden

Kruiden

Basilicum
Basilicum heeft een kruidige smaak en een zoet aroma staat bekend als een uitgesproken Italiaans keukenkruid met een heerlijke geur in de keuken.
€ 1,49
Echte marjolein (majoraan) gemalen
Echte marjolein komt uit het oosten van het Middellandse Zeegebied en heeft een intens aroma en wordt veel gebruikt in de keuken.
€ 1,49
Laurierblad gedroogd
Laurierblad van de laurierboom is een lekker en gezond kruid, wat zowel in de thee maar ook in gerechten een gewaardeerde toevoeging is.
€ 1,99
Oregano (wilde marjolein)
Oregano of wilde marjolein heeft een licht zoete smaak, is sterk geurend en veel toegepast in de de Italiaanse en Griekse keuken.
€ 1,89
Lavas Maggikruid gedroogd
Lavas wordt al eeuwenlang op verschillende levensgebieden gebruikt. Het wordt voornamelijk gebruikt in de keuken, kruidengeneeskunde en cosmetologie.
€ 1,69
Daslook gedroogd
Daslook komt uit loofbossen en heeft een goede werking op het immuunsysteem en smaakt als knoflook, maar het laat geen nare nasmaak in de mond achter.
€ 1,99
Brandnetelblad
Niet op voorraad
De brandnetel bladeren worden gebruikt als zuiverende thee of soep. De rauwe smaak wordt verzacht door het overgieten met kokend water op de brandnetel bladeren waarna een karakteristieke, eigen smaak vrijkomt. 
BIO Zwarte knoflook 80g
Dit is gefermenteerde Bio Witte knoflook, welke door dit proces nog veel gezonder wordt en bovendien licht verteerbaar en (heel belangrijk) geen knoflook 'kegel' geeft.
€ 8,59
Kruidenmix: kip
Een geselecteerde mix voor het heerlijk kruiden van kip, kalkoen enz.
€ 1,49
BIO Mierikswortel gemalen
Biologische mierikswortelwortel is een geweldige toevoeging aan geroosterd vlees, marinades en als onderdeel van pittige sauzen.
€ 2,49
BIO Witte peper
Biologische witte peper wordt gekenmerkt door een delicate en verfijnde smaak.
€ 3,79
BIO Dille
Gedroogde biologische dille wordt gebruikt als smaak additief en beschikt over vitamine C. 
€ 2,59