Goedkope gezonde supplementen | ietsGezond.nl

Supplementen

In deze categorie vindt jij alle supplementen die je kunt gebruiken om jouw dagelijkse voeding aan te vullen zoals groene koffie, stuifmeelpollen gerfstpoeder en je vind hier supplementen die rijk zijn aan silicium zoals diatomeeënaarde maar ook natuurlijke vezels en vitamine C. Hier kan je ook supplementen vinden die goed zijn voor de hersenen zoals Ginseng. Of juist voor de lever, mariadistel. Bekijk alle producten en onthoud dat supplementen alleen goed zijn als je niet over doseert.

Chlorella poeder
Chlorella is een uitstekende en vooral natuurlijke bron van voedingsstoffen die waardevol zijn voor de gezondheid.
€ 5,99
Chlorella tabletten 400 x 250mg
Eigenschappen idem als beschreven bij de Chorella poeder, doch in tablet vorm eenvoudiger te doseren.
€ 6,49
Groene Koffie gemalen 500g
Groene koffie is de koffieboon voordat hij geroosterd wordt, heeft een hoog gehalte aan anti-oxidanten en bevorderd de stofwisseling
€ 5,29
Gerstegras poeder
Laatste stuks in voorraad
Is een poeder van gemalen jonge gerst bladeren, bevat veel vitaminen, mineralen, aminozuren en voedingsvezels. Jonge gerst kan worden gebruikt als een aanvulling op salades, voeding dranken, lichte soepen.
€ 6,19
Bijenpollen (Stuifmeel Pollen)
Pollen zijn rijk aan vele mineralen: macro-elementen en sporenelementen zoals kalium, fosfor, calcium, magnesium, natrium, silicium, mangaan, ijzer, koper, zink, jodium, selenium en anderen.
€ 5,39
Spirulina poeder 100g
Spirulina is een microscopisch kleine algensoort die tot 70% proteïne bevat.
€ 4,15
Appelazijn 410 ml
Appel cider azijn komt van gefermenteerde appels. Fermenteren/gisten is een proces waarbij de suikers in het voedsel worden afgebroken door bacteriën en enzymen. 
€ 3,99
Diatomeeënaarde 1kg - ca. 5l
Diatomeeënaarde is 100% natuurlijk van fijn gemalen fossielen welke bijzonder veel mineralen bevatten en geschikt voor consumptie (food grade)
€ 19,99
Groene Koffie gemalen 250g
 Groene koffie (de ongebrande koffiebonen) zijn vol chlorogeenzuur welke ondersteunt de (vet-) stofwisseling.
€ 3,39