Goedkope overige thee kopen | ietsGezond.nl

Yerba Mate en overige

Yerba Mate en overige

Heb jij nog niet de perfecte thee gevonden die bij je past? Dan ben je op de juiste pagina! Ga bijvoorbeeld lekker genieten van de Yerba Mate thee of verschillende soorten smaken bloembladen. Bekijk hieronder onze gehele overige voorraad thee om lekker te genieten.

Yerba Mate classic 20 x 2g
Deze Yerba Mate thee ondersteunt voornamelijk in de stofwisseling van vetten, geeft energie en reinigt het lichaam. In de verpakking zitten 20 theezakjes.
€ 2,49
Yerba Mate met limoen 20 x 2g
Deze Yerba Mate thee ondersteunt voornamelijk in de stofwisseling van vetten, geeft energie en reinigt het lichaam. In de verpakking zitten 20 theezakjes.
€ 2,49
Yerba Mate met gember 20 x 2g
Lekker, gezond en rustgevend daar staat Yerba Mate voor die jouw daarin wilt meenemen. Creëer een moment voor jezelf met onze Yerba Mate gember thee en kom volledig tot rust naar bijvoorbeeld een lange werkdag of een stressvolle situatie. 
€ 2,49
Yerba Mate Naranja 500g
Theebladeren welke met een bombilla (zeefrietje) in de mate (drinkbeker) gedronken wordt en is een traditionele Zuid-Amerikaanse thee.
€ 7,89
Yerba Mate Green Fuerte 400g
Theebladeren welke met een bombilla (zeefrietje) in de mate (drinkbeker) gedronken wordt, is een traditionele Zuid-Amerikaanse thee.
€ 7,29
Yerba Mate Green Despalada 400g
Despalada thee bevat geen stengels dus alleen de bladeren worden versnipperd, waardoor deze thee sterker en bitterder kan zijn.
€ 6,69
Pu-Erh thee met citroen 20 x 1.5g
Laatste stuks in voorraad
Deze Pu-Erh thee kent een nootachtige en zoete smaak die gecombineerd wordt met citroen. Van oorsprong komt deze thee uit China, daardoor zijn er over de ontdekking veel verhalen en legenden geschreven.
€ 2,49
Grote kaasjeskruid bloemblaadjes eetbaar
Deze eetbare kaasjeskruid bloemblaadjes zijn heerlijk en een kleurrijke toevoeging voor jouw salade of andere maaltijden. Daarnaast bevatten de kaasjeskruid bloemblaadjes hele gezonde stofjes.
€ 3,99
Muntthee met appel 20 x 2g
Ga lekker genieten van muntthee met appel ter ontspanning tijdens het lezen van een boek of tijdens het kijken van TV. Naast ontspanning kan deze muntthee met appel ook gebruikt worden voor concentratie tijdens het werk.
€ 1,99
Brandnetelthee met peer 20 x 2g
Wist jij dat brandnetelthee helpt bij het afvallen, vochtafdrijvend is en goed is voor de huid? Naast de voordelen is het natuurlijk ook nog is lekker tijdens het werken en natuurlijk voor concentratie tijdens het leren.
€ 1,99