Goedkope vruchtenthee kopen | ietsGezond.nl

Vruchtenthee

Vruchtenthee

Vruchtenthee kan opgedeeld worden in verschillende soorten en smaken gemaakt van de Camellia Sinensis bladeren. Vruchtenthee bestaat voornamelijk uit verschillende soorten gedroogde fruit en toegevoegde kruiden. Daarnaast kan de vruchtenthee zowel koud als warm geserveerd worden waardoor de vruchtenthee ook erg lekker is in de zomermaanden. Ook is vruchtenthee heel goed voor het krijgen van meer energie zodat jij de dag goed kan beginnen. Bekijk eens onze verschillende soorten vruchtenthee hier beneden en ga deze zomer en winter lekker genieten!

Witte moerbeiblad thee 20 x 2g
Witte moerbeiblad thee werkt goed voor de metabolisme (dieet) van suikers in het lichaam en het handhaven van de juiste glucosegehalte in het bloed.
€ 1,99
Hibiscus bloemen gedroogd 50g
Hibiscus thee, die afkomstig is van de bloemplant, wordt vooral gewaardeerd in de natuurgeneeskunde en heeft o.a een hoge vitamine C gehalte.
€ 3,49
Frambozen thee 20 x 2g
Ga lekker genieten van de geur en aroma van frambozenthee die jouw meenemen naar een nieuwe wereld van ontspanning na bijvoorbeeld een lange werkdag. Daarnaast kent deze frambozenthee een subtiel zoete, fruitige en verfrissende smaak.  
€ 1,99
Hibiscus thee 20 x 2g
Deze hoogwaardige hibiscusthee is in tropische landen een niet weg te denken thee vanwege haar fris-zure en dieprode kenmerken. Daarnaast is deze hibiscusthee puur, zonder toevoegingen, gezond en smaakvol die jou een ontspannende dag levert.
€ 1,99
Aardbeien thee 20 x 2g
Ga lekker genieten van de heerlijke aardbeien smaak, speciaal voor de fans van zoete zachtheid. Deze aardbeienthee kent een fruitige blend van zwarte thee en stukjes aardbei die jouw dag helemaal compleet maken.
€ 1,99
Rozenbottel thee 20 x 2g
Deze rozenbottelthee kent een aangename zoet smaak door middel van haar frisse en kruidachtige rozenbottel. Daarnaast kent deze rozenbottelthee weerstand versterkende bestanddelen zoals vitamine A, B en het mineraal Kalium.
€ 1,99
Bosvruchten thee 20 x 2g
Deze bosvruchten thee bestaat uit een heerlijke en fruitige zwarte thee gecombineerd met een frisse en zoete aroma van verschillende bosvruchten (zoals frambozen, aardbeien, bramen en bosbessen) die jouw naar een ontspannen dag brengen.
€ 1,99
Meidoornthee 20 x 2g
Ga lekker genieten van een gezond kopje meidoornthee die 100% puur en zuiver is. Daarnaast is de meidoornthee kenmerkend voor haar aangename milde smaak die zeer heilzaam is.
€ 1,99
Appelbes thee 20 x 2g
Neem een moment van rust voor jezelf door middel van deze appelbes thee. De smaak van de appelbes (thee) kan vergeleken worden met die van een braam vanwege haar sterke wrange nasmaak.
€ 1,99
Zwarte bessen thee 20 x 2g
Deze zwarte bessen thee, ook wel blackcurrant thee genoemd, is een lekkere kop thee die jou het hele jaar een intense smaak van heerlijke natuurlijke zwarte bessen geeft. De thee wordt gekenmerkt door haar zoete en zure pruimen-achtige smaak.
€ 1,99
Blauwe bosbes thee 20 x 2g
Er gaat niets boven een lekker warm kopje blauwe bosbessen thee! Dit soort thee kent namelijk een lichte zoete smaak van frisse wilde blauwe bosbessen. Hierdoor vormt het een perfecte mix van zwarte thee en de smaak van fruit.
€ 1,99