Overige dranken | ietsGezond.nl

Overige

Overige

Niet gevonden wat je zocht? Kijk even tussen onze overige producten van Alles te drinken. Hier staan nog verschillende koffie, koffievervangers en gebruiksvoorwerpen. Nog steeds niet gevonden wat je zocht? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

BIO Koffiebonen Arabica 150g
Als je iemand bent wie van delicatesse in koffie houdt, heeft de mogelijkheid om de sterke smaak van Arabica te combineren met de delicatesse van Robusta door te kiezen voor een van de koffiesoorten met een gemengde samenstelling van bonen.
€ 5,49
Stalen RVS rietje herbruikbaar
Wil jij iets voor de natuur betekenen? Met deze herbruikbare RVS rietje hoef je de oude plastic rietjes niet meer te kopen! Naast dat het veel geld scheelt, zorgt het voor minder vervuiling aan de natuur en ben je dus verantwoordelijk bezig.
€ 1,79
BIO Koffievervanger - instant gerst drankje 125g
Alce Nero biologisch oplosbare orzo is ideaal voor het maken van een heerlijke en natuurlijk cafeïnevrije drank, een ideaal alternatief voor koffie en alle stimulerende dranken; ook ideaal voor kinderen.
€ 6,59
Kalebas keramiek zwart voor Yerba Mate
Wil jij genieten van de voordelen en de lekkere smaak ervaren van Yerba Mate? Dan is het verstandig om deze Kalebas aan te schaffen om de juiste smaak te krijgen van Yerba Mate. Uiteraard hoort bij deze Kalebas ook een Bombilla.
€ 7,99
BIO Moringa poeder
Moringa poeder komt van de mierikswortelboom en is al generaties lang in Oosterse landen in gebruik om haar vele gezonde eigenschappen.
€ 3,89
Edelgistvlokken 200g
Edelgist heeft een sterke smaak en wordt toegepast in gerechten en als topping en bevat veel vitaminen B-complex.
€ 4,85
Maizena (Maiszetmeel) 1kg
Maiszetmeel (Maizena) is afkomstig van mais en wordt toegepast als bindmiddel in soepen en sauzen en tal van andere toepassingen.
€ 5,45
BIO Berkensap 270ml
Berkensap "oskola" wordt al duizenden jaren door mensen in de lente verkregen. 
€ 2,99
BIO Rozensuiker
Rozensuiker is een seizoensgebonden delicatesse die het waard is om thuis te hebben. Het is geweldig voor desserts en gebak. Het heeft ook een heerlijke geur.
€ 5,39
BIO Koffievervanger van hennepzaden
Biologische hennepzaadkoffie is een gezonde, gezonde drank die wordt aanbevolen voor zowel volwassenen als kinderen
€ 6,19
Mok ietsGezond
Een opvallende mok van 250 ml voor mensen die van groene kleur houden. Het heeft een lichtgroene binnenkant en een oor.
€ 11,99