Overige

Overige

Overige

Niet gevonden wat je zocht? Kijk even tussen onze overige producten van Alles te drinken. Hier staan nog verschillende koffie, koffievervangers en gebruiksvoorwerpen. Nog steeds niet gevonden wat je zocht? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

BIO Matcha Latte
Laatste stuks in voorraad
Met deze 100% biologische Matcha Latte poeder kan jij een heerlijke kant-en-klare drankje maken. De unieke mix van deze Matcha Latte bieden u een ontspannende opstarter in de ochtend. Daarnaast kan Matcha Latte gebruikt worden voor ijs of cakes.
€ 8,89
Stalen RVS rietje herbruikbaar
Wil jij iets voor de natuur betekenen? Met deze herbruikbare RVS rietje hoef je de oude plastic rietjes niet meer te kopen! Naast dat het veel geld scheelt, zorgt het voor minder vervuiling aan de natuur en ben je dus verantwoordelijk bezig.
€ 1,99
BIO Koffievervanger - instant gerst drankje 125g
Alce Nero biologisch oplosbare orzo is ideaal voor het maken van een heerlijke en natuurlijk cafeïnevrije drank, een ideaal alternatief voor koffie en alle stimulerende dranken; ook ideaal voor kinderen.
€ 6,79
Kalebas keramiek zwart voor Yerba Mate
Wil jij genieten van de voordelen en de lekkere smaak ervaren van Yerba Mate? Dan is het verstandig om deze Kalebas aan te schaffen om de juiste smaak te krijgen van Yerba Mate. Uiteraard hoort bij deze Kalebas ook een Bombilla.
€ 7,99
Bombilla
De bombilla Mercedes is een zeef-rietje van roestvast staal RVS.  Voor de traditionele Zuid-Amerikaanse Yerba Mate thee in de bombilla onmisbaar om de gebruiken als drinkrietje.
€ 6,69
Edelgist 200g vlokken
Edelgist heeft een sterke smaak en wordt toegepast in gerechten en als topping en bevat veel vitaminen B-complex.
€ 5,65
Dadels gedroogd 1kg
Dadels worden ook wel genoemd "brood des levens" vanwege haar zeer gezonde reputatie en zijn o.a. een bron van energie voor sporters.
€ 4,79
Maiszetmeel (Maizena) 1kg
Maiszetmeel (Maizena) is afkomstig van mais en wordt toegepast als bindmiddel in soepen en sauzen en tal van andere toepassingen.
€ 3,45
BIO Berkensap 270ml
Berkensap "oskola" wordt al duizenden jaren door mensen in de lente verkregen. 
€ 2,99
BIO Rozensuiker
Rozensuiker is een seizoensgebonden delicatesse die het waard is om thuis te hebben. Het is geweldig voor desserts en gebak. Het heeft ook een heerlijke geur.
€ 4,99
BIO Koffievervanger van hennepzaden
Biologische hennepzaadkoffie is een gezonde, gezonde drank die wordt aanbevolen voor zowel volwassenen als kinderen
€ 6,19