Gezonde producten voor in de keuken | ietsGezond.nl

In de keuken

Welkom in de keuken van ietsGezond! Hier vind je van allerlei gezonde producten voor in jouw keuken. Drink je altijd dezelfde thee en wil je wel is wat anders proberen? Probeer dan één van onze 80 verschillende thee soorten. Mist jouw gerecht ook net wat pit of smaak? Hier kun je allerlei specerijen vinden die passen bij jouw favorieten gerechten. Heb je nou helemaal geen zin om te koken? Neem dan is een kijkje bij onze kant en klare producten bijvoorbeeld: Better Than Noodles, klaar in 2 min en ook nog eens laag in calorieën. Nu ben je de hele dag al goed bezig met gezond eten maar toch heb je zin in wat lekkers. ietsGezond biedt nu ook lekkere en gezonde tussendoortjes aan waaronder: chocolade, dwegkwee chips en koekjes. Zeker de moeite waard om uit te proberen.

Rode Bietensap 1L
Deze rode bietensap bevat talloze gezondheidsbevorderende stoffen denk aan vitamine A, C & B en mineralen. Naast dat rode bietensap gezond is, is het erg lekker om te gebruiken als drankje bij jouw maaltijd!
€ 7,79
Chilipeper
Chilipeper komt van de chili peper, bevat veel gezonde eigenschappen en geeft de bekende scherpe smaak aan gerechten.
€ 1,49
Kruidenmix: vis
Om uw gestoomde of gebakken vis heerlijk mee op smaak te brengen.
€ 1,49
Muntthee 20 x 2g
Thee van muntblaadjes ontspant en verfrist en biedt comfort na een zware maaltijd.
€ 1,99
Basilicum
Basilicum heeft een kruidige smaak en een zoet aroma staat bekend als een uitgesproken Italiaans keukenkruid met een heerlijke geur in de keuken.
€ 4,99
Himalayazout fijn
Himalaya zout is een oerzeezout, op grote diepte onder de Himalaya’s gewonnen en heeft een kristallijne structuur met een lichtroze kleur.
€ 3,29
Xylitol (berkensuiker) uit Finland 1kg
Berkensuiker - Xylitol afkomstig van berkenboom is een natuurlijke zoetstof en levert 75% minder koolhydraten dan sucrose (suiker).
Bekijk onze video op Youtube
€ 9,99
BIO Koffiebonen Arabica 150g
Als je iemand bent wie van delicatesse in koffie houdt, heeft de mogelijkheid om de sterke smaak van Arabica te combineren met de delicatesse van Robusta door te kiezen voor een van de koffiesoorten met een gemengde samenstelling van bonen.
€ 5,49
BIO Eikelmeel glutenvrij
Eikelmeel kan worden gebruikt als verfijning naast granenmeel (in een verhouding van 2/3 graanmeel en 1/3 eikelmeel) en om brood, broodjes, koekjes en andere producten mee te bakken.
€ 5,19