Goedkope gezonde gedroogde fruit, groenten en bloembladen | ietsGezond.nl

Uit de tuin

Ons assortiment gedroogde fruit, groenten en bloembladen groeien in het Europese klimaat. Je vindt hier de meest interessante producten (groenten, gedroogde fruit en bloedbladen) om te gebruiken bij je dagelijkse maaltijden. Probeer eens onze gedroogde bramen, frambozen, aardbeien of pruimen bij de yoghurt als ontbijt. Of gebruik de gember gekonfijt blokjes bij de panettone. Natuurlijk kan je bij de panettone ook onze suikervangers xylitol en erythritol proberen. Alle soorten combinaties zijn mogelijk met onze gedroogde fruit, groenten en bloembladen. Bekijk snel eens ons assortiment.

Roze korenbloem bloemblaadjes eetbaar
Deze eetbare roze korenbloem bloemblaadjes zijn heerlijk en een kleurrijke toevoeging voor jouw salade of andere maaltijden. Daarnaast bevatten de roze korenbloem bloemblaadjes hele gezonde stofjes.
€ 4,29
Rozenknopjes eetbaar
Deze rode en gele eetbare rozenknopjes zijn heel lekker om te gebruiken voor het maken van snoepjes, desserts, jam en rozenthee. Daarnaast is het aangeraden om deze rozenknopjes niet te wassen voordat je ze toevoegt aan een gerecht of drankje.
€ 4,19
Goudsbloem bloemblaadjes eetbaar
Deze eetbare goudsbloem bloemblaadjes zijn heerlijk en een kleurrijke toevoeging voor jouw salade of andere maaltijden. Daarnaast bevatten de goudsbloem bloemblaadjes hele gezonde stofjes.
€ 3,89
Zonnebloem bloemblaadjes eetbaar
Deze eetbare zonnebloem bloemblaadjes zijn heerlijk en een kleurrijke toevoeging voor jouw salade of andere maaltijden. Daarnaast bevatten de zonnebloem bloemblaadjes hele gezonde stofjes.
€ 3,85
Zwarte bessen gedroogd
Zwarte bessen zijn rijk aan voedingsstoffen. Daarom blijven er na het droogproces nog steeds heel veel goede eigenschappen bewaard en dus een verantwoorde en bovenal lekkere snack of toevoeging bij o.a. yoghurt, salade.
€ 5,29
Gele kornoelje gedroogd
De geel bloeiende kornoelje geeft na de bloei rode bessen. De gezonde vrucht behoud toch nog veel van haar eigenschappen bij het droogproces. In gedroogde vorm door velen nog lekkerder bevonden dan cranberries.
€ 6,99
Kersen gedroogd
Kersen gedroogd is een gezond tussendoortje en kan ook goed in gerechten worden verwerkt. Het kan bijvoorbeeld lekker bij de yoghurt , muesli of cake baksels toegevoegd worden met behoud van haar kenmerkende smaak.
€ 6,99
Blauwe bosbes gedroogd
De blauwe bosbes gedroogd is een gezonde snack en kan ook goed in gerechten worden toegepast. De kleine bosbes verhoogd de weerstand en verminderd de doorlaatbaarheid van de bloedvaten en bevorderd de algehele bloedsomloop.
€ 6,99
Vlierbessen gedroogd
Vlierbessen gedroogd zijn een gezond tussendoortje en kunnen goed in gerechten worden verwerkt. Vlierbessen zijn van oudsher bekend om haar bijzonder medicinale eigenschappen en hoog gehalte aan gezonde voedingsstoffen.
€ 5,29
BIO Appelbes gedroogd
Deze biologische gedroogde appelbessen zijn zowel een heerlijke gezonde snack als een goede combinatie met verschillende lekkere gerechten. Daarnaast bevatten de appelbessen veel gezonde voedingsstoffen en antioxidanten.
€ 4,89
Kruisbes - gesneden en gedroogd
Vooral aanbevolen voor mensen die veel op de computer werken vanwege het hoge gehalte aan luteïne, wat gunstig is voor de ogen.
€ 5,29