Ruime keuze aan kiemzaden | ietsGezond.nl

Kiemzaden

Kiemzaden

Wil jij altijd jouw eigen groente maken? Dat kan met onze kiemzaden die talloze vitamines en mineralen bevatten. Maar dat is nog niet alles, want er is namelijk heel weinig nodig om onze kiemzaden zelf te kweken. De kiemzaden hebben namelijk geen grond maar water nodig door middel van de kiemtoren. Bekijk eens onze volledige assortiment met kiemzaden hier beneden en ga lekker genieten van jouw eigen gemaakte kiemen! Uiteraard is het ook nog eens hartstikke leuk en leerzaam om de teelt te volgen met je kinderen.
Kiemen zijn gezond en superleuk om zelf te doen!

Kiemzaad Chinese mix 40g
Deze Chinese mix is samengesteld uit verschillende kiemzaden die vaak worden toegevoegd in de Aziatische keuken.
€ 0,99
Kiemzaad milde mix
Verrijk jouw salade of broodje met eigen gemaakte milde kiemgroenten. Hierdoor geef jij vele gerechten nét dat beetje extra smaak. 
€ 0,99
Kiemzaad pittige mix
Mung bonen - 40%, Radijs - 20%, Mosterd - 10%, Linzen - 10%, Groene linzen - 10%, Roode linzen - 10%
€ 1,19
Kiemzaad Alfalfa (Luzerne)
Deze alfalfa kiemzaden bevatten veel vitaminen en zijn erg zoet van smaak. Daarnaast zijn deze alfalfa kiemzaden binnen 2-6 dagen klaar om te eten die lekker zijn bij verschillende gerechten zoals sandwiches en salades.
€ 0,99
Kiemzaad jonge gerst
De jonge gerst kiemzaden zijn super lekker als toevoeging voor jouw salade of andere gerechten. Daarnaast bevatten de kiemzaden veel antioxidanten die erg gezond zijn!
€ 0,99
Kiemzaad paarse koolrabi
Deze paarse koolrabi kiemzaden zijn erg lekker om toe te voegen aan jouw gerecht. Daarnaast zijn de paarse koolrabi kiemzaden erg gezond door de vele antioxidanten die het immuunsysteem versterken en het zenuwstelsel verbeteren.
€ 1,29
Kiemzaad rode kool
Deze rode kool kiemzaden zijn snel en eenvoudig te kweken in onze kiemtoren. Door de paarse tint is de rode kool goed te verwerken in jouw salade, sandwich of garnering.
€ 0,99
Kiemzaad witte mosterd
Deze witte mosterd kiemzaden worden gekenmerkt door een scherpe en hete smaak die perfect passen in gerechten zoals salades, sandwiches, vlees en vis. Daarnaast kunnen de witte mosterd kiemzaden gebruikt worden voor het maken van eigen mosterd.
€ 0,85
Kiemzaad rucola
Deze rucola kiemzaden zijn erg lekker om toe te voegen aan jouw gerecht. Daarnaast zijn de rucola kiemzaden erg gezond door de vele antioxidanten die het immuunsysteem versterken en giftige stoffen uit het lichaam verwijderen.
€ 0,99
BIO Kiemzaad radijs China Rose
Deze biologische China Rose kiemzaden zijn door de lekkere pittige smaak, goed te combineren met jonge (room)kaas en uiteraard decoratief te gebruiken in salades. 
€ 1,29
Kiemzaad linzen
Deze linzen kiemzaden zijn erg lekker om toe te voegen aan jouw gerecht. Daarnaast zijn de linzen kiemzaden erg gezond door de vele antioxidanten die het immuunsysteem versterken en giftige stoffen uit het lichaam verwijderen.
€ 0,85
BIO Kiemzaad broccoli
Deze biologische broccoli kiemzaden bevatten veel antioxidanten die het immuunsysteem ondersteunt en de vertering vergemakkelijkt. Daarnaast zal er een betere ontkieming plaatsvinden wanneer de zaden voor 1 á 2 dagen in de koelkast plaatsen.
€ 1,19