Koken en bakken

Koken en bakken

Koken en bakken

Hier vind je van allerlei gezonde producten voor het koken en bakken. Mist jouw gerecht ook net wat pit of smaak? Hier kun je allerlei specerijen vinden die passen bij jouw favorieten gerechten. Hier kan je ook terecht voor verschillende meelsoorten, decoraties, en granen en zaden. Hierdoor kun je jouw gerechten nog meer laten spreken.

Steranijs
De kruidige smaak zit in de stervormige schil van de vrucht en gebruikt in keukengerechten.
€ 1,59
BIO Eikelmeel glutenvrij
Eikelmeel kan worden gebruikt als verfijning naast granenmeel (in een verhouding van 2/3 graanmeel en 1/3 eikelmeel) en om brood, broodjes, koekjes en andere producten mee te bakken.
€ 4,99
Kerrie
Kerrie is een in de keuken gebruikt specerij en komt het best tot zijn recht als het eerst heet gebakken wordt met bijvoorbeeld fijngesneden ui.
€ 1,49
BIO Aardpeer meel glutenvrij
Biologisch aardpeer meel is een bron van vezels en ijzer, kalium en vitamine B1. Vanwege het hoge gehalte aan polysaccharide - inuline kan de aardpeer vooral nuttig zijn voor diabetici. 
€ 4,99
Gierst 1kg
Gierst is glutenvrij en rijk aan ijzer, magnesium, koper, fosfor en mangaan en vitaminen uit groep B, ondersteunt de opbouw van huid, haar en nagels.
€ 3,15
Grote kaasjeskruid bloemblaadjes eetbaar
Deze eetbare kaasjeskruid bloemblaadjes zijn heerlijk en een kleurrijke toevoeging voor jouw salade of andere maaltijden. Daarnaast bevatten de kaasjeskruid bloemblaadjes hele gezonde stofjes.
€ 3,79
Boekweit
Bevat veel natuurlijke vezels en vitamines van de B-groep en is een rijke bron van foliumzuur en thiamine.
€ 2,59
BIO Korenbloemblaadjes eetbaar
Korenbloemblaadjes kunnen worden gebruikt om een ​​smakelijke en aromatische infusie te bereiden. Het werkt ook goed als decoratie van gerechten en desserts.
€ 6,99
Basilicum
Basilicum heeft een kruidige smaak en een zoet aroma staat bekend als een uitgesproken Italiaans keukenkruid met een heerlijke geur in de keuken.
€ 1,49
Lijnzaad 1kg
Lijnzaad is van de vlasplant en is rijk aan natuurlijke vezels, die darmwerking verbetert (stoelgang) en bevat B-vitaminen, magnesium en ijzer.
€ 3,69