Koken en bakken

Koken en bakken

Koken en bakken

Hier vind je van allerlei gezonde producten voor het koken en bakken. Mist jouw gerecht ook net wat pit of smaak? Hier kun je allerlei specerijen vinden die passen bij jouw favorieten gerechten. Hier kan je ook terecht voor verschillende meelsoorten, decoraties, en granen en zaden. Hierdoor kun je jouw gerechten nog meer laten spreken.

Chilipeper
Chilipeper komt van de chili peper, bevat veel gezonde eigenschappen en geeft de bekende scherpe smaak aan gerechten.
€ 1,49
Kruidenmix: vis
Om uw gestoomde of gebakken vis heerlijk mee op smaak te brengen.
€ 1,49
Basilicum
Basilicum heeft een kruidige smaak en een zoet aroma staat bekend als een uitgesproken Italiaans keukenkruid met een heerlijke geur in de keuken.
€ 1,49
Himalayazout fijn
Himalaya zout is een oerzeezout, op grote diepte onder de Himalaya’s gewonnen en heeft een kristallijne structuur met een lichtroze kleur.
€ 2,99
BIO Eikelmeel glutenvrij
Eikelmeel kan worden gebruikt als verfijning naast granenmeel (in een verhouding van 2/3 graanmeel en 1/3 eikelmeel) en om brood, broodjes, koekjes en andere producten mee te bakken.
€ 5,19
BIO Korenbloemblaadjes eetbaar
Korenbloemblaadjes kunnen worden gebruikt om een ​​smakelijke en aromatische infusie te bereiden. Het werkt ook goed als decoratie van gerechten en desserts.
€ 5,69
Kruidenmix: spaghetti
Deze geeigende kruidenmix maakt het maken van spaghetti of macaroni in stijl van de Italiaanse keuken.
€ 1,49
Hibiscus bloemen gedroogd 50g
Hibiscus thee, die afkomstig is van de bloemplant, wordt vooral gewaardeerd in de natuurgeneeskunde en heeft o.a een hoge vitamine C gehalte.
€ 3,49
Echte marjolein (majoraan) gemalen
Echte marjolein komt uit het oosten van het Middellandse Zeegebied en heeft een intens aroma en wordt veel gebruikt in de keuken.
€ 1,49
Kala Namak zout
Kala Namak is een vulkanisch steenzout in de kleur van roze/grijs heeft een duidelijke smaak en aroma.
€ 2,99