Goedkope kruidenthee kopen | ietsGezond.nl

Kruidenthee

Kruidenthee

Kruidenthee is eigenlijk geen echte thee, maar aftreksel van kruiden of planten in heet water. Denk bijvoorbeeld aan lekkere muntthee, heemroestthee, saliethee en venkelthee. Kruidenthee helpt om het lichaam op te warmen in de wintertijden waardoor de weerstand verhoogd wordt. Daarnaast brengt kruidenthee je zenuwen tot rust waardoor je sneller in slaap kunt vallen. Ook zorgt kruidenthee ervoor dat je minder vermoeid gaat voelen. In andere woorden, talloze voordelen om een keer lekkere kruidenthee te proberen! Bekijk eens onze verschillende soorten smaken kruidenthee hier beneden en ontdek al hun smaken.

Muntthee 20 x 2g
Thee van muntblaadjes ontspant en verfrist en biedt comfort na een zware maaltijd.
€ 1,99
Citroenmelisse thee 20 x 2g
Geeft u een rustig gevoel na een hectische dag, het verlicht stress en angst en zit vol antioxidanten en helpt het spijsverteringsproces.
€ 1,99
Kamillethee 20 x 1.5g
De overvloed van natuurlijke ingrediënten in de zonnige kamille thee zorgt voor een unieke bron van plezier en een heerlijke smaakbeleving.
€ 1,99
Sint-janskruid thee 20 x 1.5g
Sint-janskruid draagt bij aan een geestelijke balans en biedt ondersteuning bij een sombere gemoedstoestand of overgangsverschijnselen.
€ 1,99
Brandnetelthee 20 x 1.5g
Thee van brandnetelbladeren is een uitstekend elixer wat een bijdrage levert aan het behoud/gezond houden van de huid.
€ 1,99
Saliethee 20 x 1g
Saliethee is afkomstig van de tuinsalie, sterk aromatisch en bekend om haar geneeskrachtige werking.
€ 1,99
Heermoesthee 20 x 1.5g
Heermoes is een kruid dat al meer dan driehonderd miljoen jaar bestaat.Al sinds het begin van de kruidengeneeskunde wordt de paardenstaart plant voor een aantal doeleinden gebruikt.
€ 1,99
Mariadistel thee 20 x 2g
Deze mariadistel thee ondersteunt de reinigende werking van de lever. In de verpakking zitten 20 theezakjes.
€ 1,99
Ginseng wortel gedroogd 100g
Ginseng is van ouds bekend voor het - ondersteunen een normale bloeddruk,- ondersteunen van de stofwisseling, - draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
€ 3,79
Cistusroos (Cistus Incanus) thee
Citrusroos wordt al generaties lang gewaardeerd om zijn opmerkelijke genezende eigenschappen. Talrijke gegevens uit de literatuur laten zien dat de daaruit bereide theeën ons lichaam kan voorzien van een grote dosis antioxidanten.
€ 3,99
Venkel thee 20 x 1,5g
Venkel is algemeen bekend en wordt al eeuwen gewaardeerd om zijn uitstekende voordelen, venkel je lichaam positief beïnvloeden.
€ 1,99