Goedkope kruidenthee kopen | ietsGezond.nl

Kruidenthee

Kruidenthee

Kruidenthee is eigenlijk geen echte thee, maar aftreksel van kruiden of planten in heet water. Denk bijvoorbeeld aan lekkere muntthee, heemroestthee, saliethee en venkelthee. Kruidenthee helpt om het lichaam op te warmen in de wintertijden waardoor de weerstand verhoogd wordt. Daarnaast brengt kruidenthee je zenuwen tot rust waardoor je sneller in slaap kunt vallen. Ook zorgt kruidenthee ervoor dat je minder vermoeid gaat voelen. In andere woorden, talloze voordelen om een keer lekkere kruidenthee te proberen! Bekijk eens onze verschillende soorten smaken kruidenthee hier beneden en ontdek al hun smaken.

Muntthee 20 x 2g
Laatste stuks in voorraad
Thee van muntblaadjes ontspant en verfrist en biedt comfort na een zware maaltijd.
€ 1,99
Citroenmelisse thee 20 x 2g
Geeft u een rustig gevoel na een hectische dag, het verlicht stress en angst en zit vol antioxidanten en helpt het spijsverteringsproces.
€ 1,99
Kamillethee 20 x 1.5g
Laatste stuks in voorraad
Bevat een overvloed van natuurlijke ingrediënten. De zonnige kamille thee zorgt voor een unieke bron van plezier en een heerlijke smaakbeleving. 
€ 1,99
Sint-janskruid thee 20 x 1.5g
Sint-janskruid draagt bij aan een geestelijke balans en biedt ondersteuning bij een sombere gemoedstoestand of overgangsverschijnselen.
€ 1,99
Brandnetelthee 20 x 1.5g
Brandnetel thee staat al vele eeuwen bekend en gewaardeerd om zijn vele gezonde eigenschappen.
€ 1,99
Heermoesthee 20 x 1.5g
Heermoes is vanouds bekend als medicijn, bezit veel mineralen, vitaminen en stimuleert o.a. de aanmaak en het herstel van bindweefsel.
€ 1,99
-50%
Ginkgo biloba thee 100g
Is een kruidmiddel van de Japanse notenboom of tempelboom en bevorderd de doorstroming van het bloed door de bloedvaten.
€ 1,95
€ 3,89
Ginseng wortel gedroogd 100g
Ginseng is van ouds bekend om haar medicinale werking en beïnvloedt onder andere de bloeddruk, de stofwisseling en het immuunsysteem.
€ 3,89
Cistusroos (Cistus Incanus) thee
De zuivering wordt al generaties lang gewaardeerd om zijn opmerkelijke genezende eigenschappen. Uit talrijke gegevens uit de literatuur blijkt dat de daaruit bereide infusie kan bijdragen aan het versterken van de immuniteit van ons lichaam.
€ 3,89
Venkel thee 20 x 1,5g
Deze intense en frisse zoete venkel thee brengt jouw naar een wereld van ontspanning. Neem een moment voor jezelf, maak een lekker kopje venkel thee en neem een moment van ontspanning. 
€ 1,99