Ondersteunende cosmetische oliën | ietsGezond.nl

Cosmetische oliën

Cosmetische oliën

De cosmetische oliën hebben op het lichaam een ondersteunende werking. Deze oliën maken de huid soepel, glad en het wordt snel opgenomen door de huid. Elke olie heeft zo zijn eigen eigenschap en werking, neem snel een kijkje om te kijken welke olie je huid het beste kan ondersteunen en jou weer kan laten stralen.

Abrikozenpitolie geraffineerd
Deze abrikozenpitolie draagt bij tot de instandhouding van een normale huid en wordt snel opgenomen. Ook bevat de abrikozenolie geen kleurstoffen, is ongeparfurmeerd en conserveringsvrij.
€ 4,19
Cactusvijgolie
Laatste stuks in voorraad
Cactusvijgolie één van de beste puur natuurlijke schoonheidsproducten van de natuur. Cactusvijgolie verminderd rimpels, verzacht de huid, maakt haren weer glanzend en nagels sterk!
€ 9,95
Avocado olie
Avocado olie wordt vaak gebruikt voor huidverzorgingsbehandelingen of als aanvulling op andere cosmetica (lotions, natuurlijke zeep, shampoo en conditioners).
€ 4,09
Frambozenzaadolie koudgeperst
Frambozenzaadolie werkt perfect als een gezichtsolie of als een aanvulling op crèmes, maskers of bodylotions. Bovendien wordt de frambozenzaadolie aanbevolen voor alle huidtypen, denk aan een droge, vette en delicate huid.
€ 6,55
Neemolie koudgeperst
Neemolie (uitgesproken 'niem' olie) is van koude persing uit zaadjes uit de Neemboom vrucht, niet snel intrekkend op de huid van mens of dier.
€ 4,25
Macadamia Olie
Laatste stuks in voorraad
Macadamia Olie, puur en onbewerkt, is een heerlijke natuurlijke olie wat een bron van vitaminen A, B, E en mineralen is. Daarnaast is deze Macadamia Olie geschikt voor zowel de huid en het haar. 
€ 6,19
Amandelolie zoet 50ml
De olie is goed te gebruiken voor een ontspanningsmassage, erg goed voor de huid en het haar.
€ 3,49
Castorolie (Wonderolie / Ricinusolie) 100ml
Castorolie voedt en verbetert de conditie van de gezichtshuid - hydrateert, verzacht en vermindert rimpels. Ideaal voor het versterken van haar, wimpers en wenkbrauwen.
€ 4,19
Tamanu Olie ongeraffineerd 50ml
De olie is afkomstig van de tamanu boom. De bestandsdelen werken antibacterieel en zijn een bron van onverzadigde vetzuren.
€ 6,99
Jojobaolie koudgeperst
Jojobaolie met een handige pipet is een koud geperste olie van Jojoba zaden, met een zeer hoge biologische compatibiliteit met de huid en wordt veel gebruikt in cosmetica.
€ 8,69
Arganolie koudgeperst
Arganolie is een van de meest dure oliën ter wereld en werkt als een sterke antioxidant, geschikt voor huid, haar en nagels.
€ 7,59
Sheaboter 100% ongeraffineerd 200g
Sheaboter product is extreem rijk aan onverzadigde vetzuren, die een belangrijke rol spelen bij verjonging en hydratatie van de huid. Sheaboter bevat alle belangrijke vitamines die goed zijn voor de huid.
€ 5,39