Lekker als tussendoortje

Lekker als tussendoortje

Lekker als tussendoortje

Je herkent het wel je bent al de hele dag al goed bezig met gezond eten maar toch heb je zin in wat lekkers. ietsGezond biedt nu ook lekkere en gezonde tussendoortjes aan waaronder: chocolade, dwegkwee chips en koekjes. Zeker de moeite waard om uit te proberen.

Eikelkoekjes met honing
Laatste stuks in voorraad
Biologische eikelkoekjes met honing gemaakt van biologisch eikelmeel van de hoogste kwaliteit. Ze zijn heerlijk als gezond tussendoortje.
€ 3,89
Eikel koekjes
Uitstekende koekjes gemaakt van biologisch eikelmeel van de hoogste kwaliteit. 
€ 3,49
Eikel koekjes met brandnetelzaad
Eikel koekjes zijn een bron van magnesium, zink, mangaan en koper en zijn een geweldig alternatief voor traditionele zoetigheden.
€ 3,49
BIO Dwergkwee chips 50g
Dwergkwee zijn zorgvuldig geselecteerde, gedroogde, biologische vruchten die uitstekend werken als een natuurlijke, smakelijke en gezonde snack. 
€ 3,69
BIO Bosbessen 'kogeltjes'
Bosbessenerwten zijn biologische, zorgvuldig geselecteerde, gedroogde vruchten die uitstekend werken als een natuurlijke, smakelijke en gezonde snack. 
€ 4,69
BIO Dadels gedroogd
Biologische dadels hebben van nature een zoete smaakt en worden vaak gegeten als zoete snack. Dadels zijn ook een geweldige aanvulling in muesli, yoghurt en cocktails en zijn erg geschikt om mee te bakken.
€ 9,49