Overige

Overige

Overige

Niet gevonden wat je zocht? Kijk even tussen onze overige producten van lichaam en geest. Hier staan nog verschillende shampoos, crème en zalven. Nog steeds niet gevonden wat je zocht? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hennep balsem
De Hennep balsem is van onschatbare waarde bij sport en andere fysieke activiteiten, het draagt bij tot de normale werking van spieren na inspanning.
€ 9,29
Verjongend gezichtsmasker 100ml
Een delicaat gezichtsmasker op voedende elandenmelk in combinatie met Siberische kruiden speciaal gemaakt voor huidverjonging.
€ 4,39
Duivelsklauw gel met smeerwortel en MSM 350g
Duivelsklauw gel met smeerwortel en MSM is een unieke gel die goed is voor het behoud van soepele gewrichten. Ook draagt de duivelsklauw gel met smeerwortel en MSM bij tot de normale werking van spieren.


€ 9,45
Sheaboter 100% ongeraffineerd 200g
Sheaboter product is extreem rijk aan onverzadigde vetzuren, die een belangrijke rol spelen bij verjonging en hydratatie van de huid. Sheaboter bevat alle belangrijke vitamines die goed zijn voor de huid.
€ 5,39
Ei haarmasker - voedend (zonder PEG en parabenen) 300ml
Intens voedend masker voor haar en hoofdhuid. Bevat roggemout en berkensap. Roggemout is een onvervangbare bron van micronutriënten, met een sterk regenererend effect. Berkensap wordt al eeuwenlang gebruikt om de haarzakjes te versterken.
€ 5,79
Hennepzalf 150ml
Hennepzalf is bedoeld voor mensen die kampen met huidproblemen, zoals atopische dermatitis en psoriasis. Hennepzalf bevat hennepzaadolie, die rijk is aan onverzadigde vetzuren.
€ 10,19
Broedblad (Bryophyllum) zalf 150ml
Broedbladzalf (van Kalanchoe daigremontiana / synoniem: Bryophyllum daigremontianum) verzorgt de droge en normale huid. De voedende eigenschappen van zalf van dit vetplantje maken de huid elastisch, soepel en goed gehydrateerd. Perfect voor de gebarsten huid van handen en verhoornde huid van voeten.
€ 10,19
Smeerwortelzalf 150ml
Huidvriendelijke smeerwortelzalf die verlichting brengt bij gespannen en pijnlijke spieren. Je lijf zal er blij mee zijn nadat het zich heeft ingespannen. De zalf is ook goed te gebruiken bij therapeutische massages.
€ 10,29
Ganzenvet premium 320g
Met de toevoeging van deze ganzenvet bij jouw vlees- en groentegerechten, zal jij extra kunnen genieten. Gerechten, met de toevoeging van ganzenvet, hebben namelijk een heerlijk aroma met behoud van hun unieke en originele smaak.
€ 6,19
Bamboe wattenstaafjes 100st.
Deze Bamboe wattenstaafjes zijn gemaakt van bamboe en natuurlijk katoen voor het zacht reinigen van het oor. 
€ 2,69