Kiemen

Kiemen

Kiemen

Met onze kiemtoren en kiemzaadjes kun je zelf aan de slag gaan met het laten groeien/kweken van je eigen kiemgroenten. Kiemgroenten bevatten grote hoeveelheden antioxidanten die de vrije radicalen in ons lichaam onschadelijk maken. Het kiemen is natuurlijk ook een leuke/leerzame bezigheid voor jong en oud.

Kiemtoren voor zaden en granen
Met deze kiemtoren kun je verschillende soorten kiemzaden laten ontkiemen. Hij is heel gemakkelijk in gebruik en het resultaat is erg lekker.
€ 11,99
Kiemzaad zonnebloem
De kiemen van zonnebloemzaden zijn heel bevallend in maaltijd – ze zijn iets groter dan kiemen van andere planten. Ze hebben lekkere, beetje nootachtige nasmaak en zijn geweldig om aan salade toe te voegen.
€ 0,99
Kiemzaad broccoli
Spruiten van de broccoli zaden zijn een bron van waardevolle voedingsstoffen voor vele organen in het menselijk lichaam: vitamines (A, C, B1, B2, PP), calcium, ijzer, fosfor, magnesium, enzymen en andere versterkende componenten. 
€ 0,99
Kiemzaad radijs
De radijszaden ontkiemen verbazingwekkend met een sterke rode en groene kleur. Ze zijn een heerlijke en mooie toevoeging om een maaltijd uniek te maken, dus een grote impressie bij het eten.
€ 0,99
Kiemzaad tuinkers
Heel populair zaden om zelf thuis te kiemen. Ze zijn snelgroeiend en pittig van smaak. Een knetter gezonde en knapperige toevoeging bij salade of op boterham.
€ 0,99
BIO Kiemzaad linzen
Deze biologische linzen kiemzaden zijn erg lekker om toe te voegen aan jouw gerecht. Daarnaast zijn de linzen kiemzaden erg gezond door de vele antioxidanten die het immuunsysteem versterken en giftige stoffen uit het lichaam verwijderen.
€ 1,19
BIO Kiemzaad rucola
Deze biologische rucola kiemzaden zijn erg lekker om toe te voegen aan jouw gerecht. Daarnaast zijn de biologische rucola kiemzaden erg gezond vanwege ze het immuunsysteem versterken en giftige stoffen uit het lichaam verwijderen.
€ 1,19
BIO Kiemzaad soja
Sojabonen zijn een uitstekende bron van eiwitten, vitamines (A, B, C en K), fosfor, calcium, kalium, ijzer en magnesium. Foliumzuur is een belangrijk onderdeel van het dieet van zwangere vrouwen.
€ 1,39
BIO Kiemzaad broccoli
Deze biologische broccoli kiemzaden bevatten veel antioxidanten die het immuunsysteem ondersteunt en de vertering vergemakkelijkt. Daarnaast zal er een betere ontkieming plaatsvinden wanneer de zaden voor 1 á 2 dagen in de koelkast plaatsen.
€ 1,39
Kiemzaad linzen
Deze linzen kiemzaden zijn erg lekker om toe te voegen aan jouw gerecht. Daarnaast zijn de linzen kiemzaden erg gezond door de vele antioxidanten die het immuunsysteem versterken en giftige stoffen uit het lichaam verwijderen.
€ 0,99
BIO Kiemzaad radijs China Rose
Deze biologische China Rose kiemzaden zijn door de lekkere pittige smaak, goed te combineren met jonge (room)kaas en uiteraard decoratief te gebruiken in salades. 
€ 1,29
Kiemzaad rucola
Deze rucola kiemzaden zijn erg lekker om toe te voegen aan jouw gerecht. Daarnaast zijn de rucola kiemzaden erg gezond door de vele antioxidanten die het immuunsysteem versterken en giftige stoffen uit het lichaam verwijderen.
€ 1,19